Мъжът, изградил САМ империя за милиони у нас: Кой е той?

Социалните мрежи прегряха заради снимка от младежките години на един от най-известните хора в момента в България. Кадърът е черно бял и на него се вижда момче с буйна коса. То е облечено в бяла риза с черна връзка и загадъчна усмивка.

Буйната му коса днес отдавна липсва, но за сметка на това физиономията му се разпознава от всеки, които има телевизор вкъщи.


Става въпрос за Слави Трифонов, който сам слага край на 19-годишната история на шоуто си.
 



"КРАЯТ НА ЕДНА ЕПОХА

Всички знаят кой не човека на снимката,едно момче от напълно средностатистическо българско семейство,превърнало се в една от малкото български звезди,за добро или за лошо.
Слави Трифонов е човек,който беше част от детството ми,беше част от прехода,беше част от “Новото начало”. Говоря в минало време ,не защото е починал,а защото се превърна в това,което дълги години ненавиждаше. 
Всички знаем песните на Слави и Кукубенд,всички седяхме пред “малкия екран” да гледаме любимото предаване,на събирания с приятели,на празници ,дори когато не ни е било до смешки. Колкото и да не искате да го повярвате ,Шоуто на Слави Трифонов се изчерпа! Няма рейтинг,няма гледаемост,няма тази тънка линия на интерес у зрителя. Последните години шоуто се промени,насочи се главно към политическите интереси на шоумена ,започна се едно разделение на “тези” и “онези”,а това изигра лоша шега на продуцента. 
Въпреки всичко трябва да сме положителни,Слави Трифонов направи много хора известни,други богати,трети щастливи,четвърти спокойни. 
Въпреки скандалите,той задържа екипа си цели 19години ,което е похвално за такъв работодател. 
Слави Трифонов е лицето на България пред чужденците,хора от целия свят го познават и свързват страната ни с човек на високо ниво. 

Няма да забравя чувството когато стъпиш в “Малкото НДК” и чуеш “Драги гости,за мен е чест да съм с вас тази вечер,радвам се да ви видя”...", пише в коментар Danel Stark в социалните мрежи по повод края на шоуто. блиц.бг

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Човек

Човек

01.06.2019 | 20:06

Браво на Слави, въпреки простотиите, които съм гледала в това шоу, имало е и много добри неща, и всички знаем много добре това. Слави заслужава уважението на много хора, той е социално ангажирана личност и човек, който направи много за телевизията и за хората. Ако се получи от грешките си, ще бъде още по-добър. Бог да го благослови и да му помага!

Отговори
23 5
Румяна

Румяна

01.06.2019 | 17:28

Приказка за стълбата! Никой не може да устои на височинни, когато се издигат нагоре над останалите те не са вече твоето ежедневие! Височината те грабва и ти забравяш от къде си изпаднал! Блясъка на слънцето, на богатството те заслепява! Издигането ти създава усещане за поникнали крила и ти летиш в сметката илюзорно висота!

Отговори
9 4

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?