Мъжка мода: 100 нюанса капучино и риза на точки

Риза на точки – бели, черни, червени, за по – смелите абитуриенти – на цветни петна или листа, а за най-екстравагантните – откровенни цветя – това е модата на мъжката част от випуск 2019 за празничния ден. Най-често купуваният костюм е в тъмно синьо, който с подходяща риза или друг аксесоар бяга от скуката, посочва Костадин Теофилов, собственик на магазин  за мъжка мода RSЯ на Главната. В никакъв случай младежите да не залагат на бордо, този цвят не е актуален. За спортно-елегантна визия безспорен фаворит е светло кафяво, каки и цвят капучино. Свежите и ненатрапчиви цветове могат да се съчетават с по-агресивни и ефектни ризи, консултира той.

От няколко години насам рязка граница между женски и мъжки цветове няма. Същото важи и за десените в материите, посочва Теофилов. Никой мъж вече не се смущава да носи риза на рози или панталон тип „слим“. Последният хит за мъже със стройна фигура е панталон с премятане на колана, който естествено, е в нюанса на кафявото.

Без изхвърляне един младеж може да се облече стилно и модерно за около 1000 лева, смята търговецът. За младите дами разходът е доста по-голям.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?