Подай сигнал

Мъже се сбиха и окървавиха улица в Кючука

Крими

от Георги Василев 878 прегледа 0

Мъже се сбиха и окървавиха улица в Кючука

Двама пловдивчани се биха на улица „Петрова нива“ в пловдивския квартал Кючук Париж. Сигнал за мелето е подаден на телефон 112 от случаен свидетел около 18 час вчера.

Конфликтът възникнал между мъже на 35 и 47 години. Двамата първо си разменяли обидни реплики, а след това започнали да се млатят. В резултат на физическата саморазправа пострадал по-възрастният, на когото му е оказана медицинска помощ.

Към мястото незабавно бил изпратен екип на Първо РУ. Служителите на реда задържали другият участник в сбиването за едно денонощие. Образувана е проверка за нанасяне на телесна повреда. Законът предвижда наказание „лишаване от свобода“ до шест години.

Междувременно в петък досъдебно производство за причинена средна телесна повреда било образувано в РУ – Стамболийски срещу 20-годишен младеж от Перущица, нанесъл побой на свой 19 годишен съсед. Спрямо извършителя е взета 24-часова мярка за неотклонение.

Коментари


Не са се сбили двама "пловдивчани", а помашката и селска паплач, която все по-здраво напира в района. Превърнаха квартала в кенеф! Миризливи селяни, отивайте си по родните колиби да сричате на малките помачета и селянчета книжки, та барем разберат като поотраснат, че Пловдив не е за всеки...