Мъж преживя клинична смърт и изуми всички с думите си

Мъж от американския щат Тексас разказа как е оцелял, след като е изпаднал в клинична смърт, когато е бил на 17 години. Историята му предава Daily Express.

Мъжът се казва Дъглас. Когато бил млад, той страдал от безсъние. В същото време Дъглас пиел големи количества алкохол. Веднъж лекарите му предписали мощни лекарства за безсънието, които обаче не били съвместими с алкохола.

В резултат на това, след като изпил медикаментите, тялото на Дъглас не издържало и сърцето му спряло за няколко минути. Лекарите обаче успели да го реанимират и да го върнат към живота.

Според мъжа през това време целият му живот минал пред очите му. След това той видял тунел пред себе си, осветен от ярка светлина в края, която го привличала.

Дъглас си спомня, че е видял тялото си да лежи на пода, докато вървял по тунела. Освен това той почувствал вътрешен мир.

Дъглас добавя, че в края на тунела той се срещнал с Исус Христос, който му казал, че трябва да се промени, за да „стигне отново до тук“.

В отговор мъжът не пожелал да си тръгне, но Спасителят му казал, че „времето му още не е дошло“ и че трябва да се върне и да разкаже на хората за себе си.

След това Дъглас се събудил обратно в тялото си. След този инцидент мъжът станал силно вярващ.

Източник: fakti.bg

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Mara

Mara

19.08.2019 | 18:01

А можеше да не се стига до летален изход.

Отговори
0 0

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?