Мъж изби семейството си и открадна 200 бона заради българка

Двадесет и девет годишен мъж от щата Флорида на име Грант Амато, арестуван днес заради убийството на родителите си и на брат си, е откраднал от семейството си 200 000 долара, които прехвърлил на жена в България, с която се запознал в чат за онлайн връзки, пише електронното издание clickorlando.com.

Бащата на Грант - Чад Амато, на 59 години, майката Маргарет Амато, на 61 години, и братът Коуди, на 31 години, били открити мъртви в дома им в Чулуота във Флорида във петък. Грант бил арестуван днес за тройното убийство, предава БТА.

В трите месеца преди убийството на близките си той откраднал от тях 200 000 долара и прехвърлил парите на жена в България, с която общувал в еротичния сайт Кам гърлс (Cam Girls).

Пред разпитващите го Грант разказал, че родителите му научили за кражбата и му дали ултиматум - да изкара 60 дни програма за пристрастени към интернет и към секса, или да напусне дома им. Грант бил закратко в лечебно заведение във Форт Лаудърдейл, от което излязъл на 4 януари. При завръщането си у дома близките му поставили нови условия за съжителство и казали, че ще го изгонят, ако не ги изпълни.

Едно от тях включвало да не комуникира с жената в България, но Грант казал, че това било несправедливо, защото тя му била приятелка и продължил да общува онлайн с нея. Така се стигнало до скандал на 24 януари. Семейството на Грант било открито мъртво на следващата сутрин. Тримата членове на семейството имали рани като от екзекуция, разказват експерти от шерифския офис на окръг Семинол.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?