Мъж даде суров урок на съсед, който постоянно блокирал колата му

В мрежата се разпространява разказ за това как един собственик на автомобил е измислил и изпълнил коварен план как да накара свой съсед да не запушва машината му, пише auto.blitz.bg.

"Използването на автомобили е едновременно забавно и не чак толкова понякога. Можете да се разходите с приятели и да прекарате деня си перфектно. В друг случай, някой груб водач може да развали целия ви ден. Така например аз постоянно се сблъсквам с факта, че колата ми е блокирана от съседска кола. Сега ще опиша методите, които използвах, за да го отуча да прави така.

Веднъж влязох в гаража и видях следната снимка: колата ми беше блокирана от друга кола, така че не можех да тръгна с нея. Тогава не придадох особено значение и реших просто да изчакам собственика и той да освободи изхода.

Бележки

Когато ситуацията се повтори, реших, че това не може да продължава повече така. Единственият начин да се свържа със собственика бе да му остави бележка под чистачките.

Въпреки това не получих отговор. Бях много раздразнен от този човек, който постоянно блокира колата ми.

Евакуатор

Още една сутрин отново намерих колата си блокирана. Този път повиках евакуатор, за да премахне препятствието. За съжаление, автомобилът се намира на 3-тия етаж, така че този метод не проработи.

Аз съм автомеханик 

Изведнъж си спомних, че се занимавам с различни дейности около автомобилите, така че моите инструменти могат да бъдат полезни при решаването на проблема. Намерих идеалния инструмент и бях сигурен, че следващия път ще мога да дам урок на съседа си.

Сега вече не се страхувах да паркирам, защото специално изчаквах отново да ме блокират. Приятели следяха паркинга кога съседът отново ще паркира около колата ми. И накрая дойде моментът, когато трябваше да използвам инструмента, който намерих. Това беше обикновен крик, с който можете да преместите колата навсякъде.

Известих приятелите си, показах им какво трябва да направят и се заехме с работата. Първо преместихме двутонния автомобил в тъмен ъгъл на паркинга, но в това нямаше смисъл.

След това, машината с помощта на нашите усилия се оказа между две стени. Шофьорът можеше спокойно да влезе в нея, но не можеше никак да тръгне. Ето го, сладкото мое отмъщение!

Няколко дни по-късно колата на съседа все още беше там, така че бях абсолютно доволен и не се тревожех, че автомобилът ми ще бъде блокиран от някого.

Заключение

Това, според мен, е силно отмъщение, защото съседът ще преживее неприятни моменти, когато реши да извади колата си. Той ще трябва да премести автомобила назад и напред безкрайно много пъти и може би няма да може да излезе изобщо. Ако съседът реши да извика евакуатор, той ще може да извади колата си. Но сега съм доволен, че дадох урок на съседа и вече мога да се тревожа за мястото си за паркиране. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Вецелин

Вецелин

19.07.2019 | 07:12

Тъпи селски номера .

Отговори
6 2

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?