Подай сигнал

Мъка в bTV! Ефирът опустя без любима водеща СНИМКА

Лайфстайл

от Марица вест. 13565 прегледа 0

Виктория Петрова успя да си издейства няколко дена отпуск и го прекара в родната Варна, вместо по гръцките острови като повечето си колеги.


Първата си почивка за сезона обаче новинарката не сподели с любимия си Красен Кралев, тъй като той има неотложни ангажименти. Водещата предпочела да се прибере и да прекара малко време с майка си, за която не й остава време.


От години се знае, че родителите й са разведени и затова Виктория гледа всяка свободна минута да посвещава на майка си, за да не се чувства жената самотна.


Заради юлските жеги двете дами се отказали да плажуват и вместо това се отдали на приятни разходки по прохладните морски алеи на Варна. Петрова има да изразходва отпуска и от миналата година.


Тогава тя се жертва и не почива нито ден, беше постоянно на смяна, за да покрива колегите си отпускари. Причината и тогава да не стигне до плажа беше министър Кралев и неговите задачи. Той беше толкова зает, че не намери време за отпуск и почивка с красивата си половинка, пише Ретро.Коментари


Това не е новина стига с това професионално изкривяване.

Гоуем праззз Кой къде и с кого... Само това жадувах да разбера, много ме култивира и обогати...

Който гледа бтв сигурно му е любима аз не гледам таз тв оти много скучна само бозави турски сериали и тъпи шоу програми .

Браво на нея, жена със стил! Не като цървулите, които масово ходят в гробището Гърция!