Мъка в bTV! Ефирът опустя без любима водеща СНИМКА

Виктория Петрова успя да си издейства няколко дена отпуск и го прекара в родната Варна, вместо по гръцките острови като повечето си колеги. 


Първата си почивка за сезона обаче новинарката не сподели с любимия си Красен Кралев, тъй като той има неотложни ангажименти. Водещата предпочела да се прибере и да прекара малко време с майка си, за която не й остава време.


От години се знае, че родителите й са разведени и затова Виктория гледа всяка свободна минута да посвещава на майка си, за да не се чувства жената самотна. 


Заради юлските жеги двете дами се отказали да плажуват и вместо това се отдали на приятни разходки по прохладните морски алеи на Варна. Петрова има да изразходва отпуска и от миналата година.


Тогава тя се жертва и не почива нито ден, беше постоянно на смяна, за да покрива колегите си отпускари. Причината и тогава да не стигне до плажа беше министър Кралев и неговите задачи. Той беше толкова зает, че не намери време за отпуск и почивка с красивата си половинка, пише Ретро. 
 

 
 
 
 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Пенев

Пенев

12.07.2019 | 03:37

Това не е новина стига с това професионално изкривяване.

Отговори
10 0
Бате

Бате

12.07.2019 | 02:22

Гоуем праззз Кой къде и с кого... Само това жадувах да разбера, много ме култивира и обогати...

Отговори
9 1
Деди

Деди

12.07.2019 | 00:13

Който гледа бтв сигурно му е любима аз не гледам таз тв оти много скучна само бозави турски сериали и тъпи шоу програми .

Отговори
6 6
Фен

Фен

11.07.2019 | 23:26

Браво на нея, жена със стил! Не като цървулите, които масово ходят в гробището Гърция!

Отговори
11 8

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?