МВР унизи жестоко Веско Маринов

След като бе низвергнат от премиера Бойко Борисов, който заяви, че не иска повече Веселин Маринов да пее на концертите на ГЕРБ, сега потният певец бе изритан и от събитие на МВР. От седмица медиите анонсират концерт - част от кампания на МВР, който ще се проведе тази вечер в „Арена Шумен“. Сред участниците, редом със Славка Калчева и група „Сигнал“,  се мъдреше и името на любимеца на бабичките. 

Днес стана ясно обаче, че Веско Маринов няма да пее в Шумен е и отпаднал от състава на артистите, съобщават БНР - Радио Шумен и „24 часа - Шумен“.

В последно време заслужени тежки удари на съдбата преследват естрадния трубадур.

Песента „Нашата полиция“ повече няма да звучи на официални събития. Орлин Горанов е записал ново парче, посветено на мъжете с пагони, което е далеч по-баладично и приятно за слушане. Това споделят присъствали на изложба, показваща полицейското оборудване на МВР. Именно там Орлин Горанов е представил новата си песен, с което е забил нож в сърцето на низвергнатия си колега Веско.  

Очаквайте подробности колко пари е взел Маринов от МВР,  докато беше протеже на Цветан Цветанов

 

Източник: blife.bg

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
?

?

13.06.2019 | 17:18

кои е на сн. ор.ин иIи ве..о

Отговори
0 0
Полицията

Полицията

13.06.2019 | 16:10

МВР отдавна си има песен, казва се "Попътен вятър" на група "Сигнал", но как Цв.Цв, да знае, като никога не е бил истински полицай? Мишки в костюми, ще ни избират песен???

Отговори
7 0

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?