Подай сигнал

МВР атакува цигарената мафия със собствен преводач

Галерия

от Костадин Аршинков 6101 прегледа 0

При мащабната акция по разбиването на нелегалната фабрика за цигари край село Труд днес полицаите бяха пристигнали на място със собствен преводач. Дамата, доведена от тях, говореше няколко езика.

Тя била необходима на органите на реда, тъй като задържаните в тайния цех работници са били "внесени" у нас от Молдова и Украйна, научи "Марица". В цеха са им били осигурени места за нощувка, хранене, спортуване и забавления, за да не се налага да напускат района и да провалят конспирацията.

На място в момент на производство на цигари са били задържани 11 работници. Други четирима, сред които и организаторът на престъпната дейност, все още се издирват.

Коментари


Моля, да се обърне внимание на автобусна линия номер седемнадесет и шест! Шофьора и кондуктора на една от колите в тази събота около 16 часа хванахме с майка ми колата от спирка до спортното училище! Следващата спирка беше в началото на гребната база и после пак в началото на Прослав бензиностанция ЕКО ! Питам се дали шофьора не пропусна поне още една или две спирки при положение че имаше за слизане!? Тъй като бяхме с карти под влиянието на кондуктора шофьора не спря! Моля да се свържете на тел на моята приятелка тъй като не виждам добре! Номерът и е 0886 35 34 10

„ТЕО ИНТЕРНАЦИОНАЛ”АД-Бургас,съвет на директорите:Бойко Борисов,Румен Николов /”ПАШАТА”/. Фабрика за фалшиви цигари в Крайморие.

Ай стига сте ги хвалили тия ченгета че ходят на работа.

ТО, ИМАЛО МАФИЯ В БЪЛГАРИЯ , НЕЗНАЕХ!