Мръсни приказки: Думите са мощен афродизиак

Никога не подценявайте силата на думите. Те са много мощен афродизиак и са от първостепенна важност при съблазняването. Еротичните приказки може да се използват при секс, но могат и да се използват за поддържане на любовния огън, когато не сте заедно.

В много случаи хората се притесняват и не знаят какво да кажат. Важното е да не отделяте много време в мислене. Просто обяснете на партньора си какво искате да направите с него или той с вас. Това, поднесено с правилната интонация, е напълно достатъчно. Имайте предвид, че някои хора се притесняват да говорят такива неща и ще им трябва повече време, за да се отпуснат.

Така, ако партньорът ви се притеснява да изрече по-пикантни думи, може да поддържате възбудата невербално. Ако по този начин се отпускате повече и въображението ви се развихря, пращайте си мръснишки съобщения и имейли или си оставяйте бележки с пикантни пожелания. Правенето на любов е нещо, което се учи цял живот. Но в това няма нищо лошо. Колкото повече отворим себе си към нови изживявания, толкова по-добре ще се справяме.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?