Момичетата на Виктория Волей отстъпиха на Марица

Отборът на Виктория Волей (Пловдив) за момичета до 12 години (родени през или след 2007 година) ще играе в допълнителен квалификационен турнир за регион „Тракия“ от Държавното първенство по волейбол за тази възраст.
Това стана факт, след като възпитаничките на треньора Николай Лазаров, с помощник-треньор Нина Христозова, отстъпиха на Марица с 0:2 гейма. Пловдивското дерби се игра днес в залата на СУ „Цар Симеон Велики“.

Така маричанки (треньор Кристина Якимова) се класираха за финалния турнир в региона.

Третият отбор в групата бе Асеновец (Асеновград), но той се отказа от участие. Допълнителният квалификационен турнир с участието на Виктория Волей ще е на 6 май, но мястото все още не е уточнено от БФВолейбол.

Виктория Волей (Пловдив) стартира със загуба финалите от държавното първенство по волейбол за юноши старша възраст, които се провеждат в Разлог.

Възпитаниците на треньора Атанас Митрев отстъпиха в първия си двубой на Марек (Дупница) с 0:3 (35:37, 14:25, 16:25) гейма. Първият гейм бе рекордно дълъг и след няколко изпуснати сетбола пловдивчани го загубиха с 35:37. Това сякаш разколеба отбора и след това Марек затвори сравнително лесно мача.

На 2 май от 17 часа Виктория Волей се изправя срещу домакините от Пирин (Разлог).

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Мартин

Мартин

28.05.2019 | 17:23

Много време не се бяхме виждали

Отговори
0 0

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?