Подай сигнал

Момче почти без дрехи на София Прайд шашна всички СНИМКИ

Галерия

от Екип Марица 10564 прегледа 0

Момче почти без дрехи на София Прайд шашна всички СНИМКИ

Младо момче шокира столичани, след като се появи обагрен в традиционното многоцветно знаме хората с различна сексуална ориентация на София Прайд и ултра къси панталонки. Краката му бяха перфектно избръснати, а той бе вдигнал черни чорапи до коленете си. Косата му пък бе прибрана в перфектна опашка.

Два парада се проведоха днес в столицата. Единият бе София Прайд, който протече под мотото "Не давай власт на омразата" и се провежда за 12-та година. Той е в подкрепа на лесбийките, гейовете, бисексуалните, трансджендърите и интерсекс хората (ЛГБТИ).

Събитието е подкрепено от 25 държави и неправителствени организации.

Вторият протест бе с цел да се противопостави на първия. Той бе в защита на традиционното семейство между мъж и жена и се проведе в 5 областни града в страната.

Организатори на проявата са Националната асоциация "Поход за семейството" в партньорство с протестански църкви. В Бургас шествието се провежда за 6-та поредна година. То премина по главната улица "Александровска" и бе водено от мъже и жени в сватбени облекла, предава "Булфото".

В София, Пловдив, Варна, Русе и Бургас участниците приемат обща декларация за насърчаване на семейните двойки и против джендър образованието и джендър политиките.

Коментари


Т.н. патриотари са най-изявените пeдaли. Пример: Бялата Златка и джендърът Жамбазко.

:убии педала и бъди патриот:

Само да запитам - как точно ги разбра че са лезбийчета? Резултатите от шведското ще ми кажеш ли? Щото явно имаш пророчески дарби..

Мислех да не се обаждам, но като чета бисерите ми идва да крещя. Човек се ражда или мъж или жена, но вътре в себе си той е различен, така се ражда, защо не го разберете, едни са със сини очи, други с кафяви и т.н.Същото е и със слагането на различни цветове лещи за очи. Оставете хората да са щастливи такива каквито са, никой не ви пречи вие да сте щастливи с вашите различия. Етикети, обиди, и то от хора които в себе си крещят и аз искам да съм щастлив. Спрете с омразите, живейте, това се дава само веднъж.

До колкото знам има мъж има и жена( по изключение хермафродит), каквото и да правят разните перковци, тава са двете възможности

Що ми махате коментарите бе шибаняци скапани

И кое е му е почти без дрехи... Виждам че си е облечен... Както всички... Най обикновено... Къси панталони... Блузка кво ну е????

ГНУСНО Е ДАГЕБА.

Абе много ви моля бе.Направете един такъв парад в централният софийски затвор.Гарантирам ви,че там абсолютно никой няма да каже лоша дума за вас.

Двете лесбийчета на петата снимка ако ги гепна повече няма да помислят за жени. А индивида, който се визира в статията, си е облечен, просто е обикновен педал, страдащ за внимание и съответно го получава от пасквили, като този...

Гнусотия......Разврат.....

Проблемът е там, че човек е и биологично същество, а всички биологични гръбначни имат ПОЛ.

Щом не краде и убива какъв е проблема ?