Подай сигнал

Момче почти без дрехи на София Прайд шашна всички СНИМКИ

Галерия

от Екип Марица 10619 прегледа 0

Момче почти без дрехи на София Прайд шашна всички СНИМКИ

Младо момче шокира столичани, след като се появи обагрен в традиционното многоцветно знаме хората с различна сексуална ориентация на София Прайд и ултра къси панталонки. Краката му бяха перфектно избръснати, а той бе вдигнал черни чорапи до коленете си. Косата му пък бе прибрана в перфектна опашка.

Два парада се проведоха днес в столицата. Единият бе София Прайд, който протече под мотото "Не давай власт на омразата" и се провежда за 12-та година. Той е в подкрепа на лесбийките, гейовете, бисексуалните, трансджендърите и интерсекс хората (ЛГБТИ).

Събитието е подкрепено от 25 държави и неправителствени организации.

Вторият протест бе с цел да се противопостави на първия. Той бе в защита на традиционното семейство между мъж и жена и се проведе в 5 областни града в страната.

Организатори на проявата са Националната асоциация "Поход за семейството" в партньорство с протестански църкви. В Бургас шествието се провежда за 6-та поредна година. То премина по главната улица "Александровска" и бе водено от мъже и жени в сватбени облекла, предава "Булфото".

В София, Пловдив, Варна, Русе и Бургас участниците приемат обща декларация за насърчаване на семейните двойки и против джендър образованието и джендър политиките.