Мол Марково тепе става на две години! Да празнуваме заедно!

На 28 октомври ви очаква атрактивна 10-часова програма в търговския център

МОЛЪТ и ГРАДЪТ живеят в един ритъм! Което означава и че ще празнуват заедно! Специално за рождения си ден - 28 октомври, Мол Марково тепе ви е подготвил ден с атрактивна 10-часова програма! За всички любители на шопинга в търговския център Pavell & Venci Venc' ще изпълнят най-хитовите си парчета в 18:30 часа! А след концерта, в 20:00 часа, всички присъстващи ще могат да се снимат и да си вземат автограф от култовите изпълнители.

И това не е всичко!

Рожденикът се е погрижил в търговския обект да има от всичко по много: музика, танци, рисуване за деца и още, и още… Подгряващата празнична програма ще започне още от 11:00 часа с детско рисувателно ателие „Забавни ръчички“. Мястото е Ниво 2, зоната пред детски център Capella Play.

На същото място в 12:00 часа Детска вокална група "Бамбини" ще изнесе своя празничен концерт. А в 13:00 часа е концертът на Фолклорен танцов клуб „Мила“. Българските ритми ще огласят зоната пред ресторант Victoria и Capella Play Food To Share на Ниво 2.

И още:

В 14:30 часа – Хип-хоп изненади с Dance Station и Emotion Dance. Място: Ниво 1, зоната пред Sport Depot.

В 16:00 часа – Концерт на Ивана Муцкова и Клавдия Китанова – носителки на голямата награда на Международния фестивал за франкофонска песен „Златен ключ“ за 2017 и 2018 година. Място: Партер, сцената пред LC Waikiki.

В 17:30 часа - Концерт на група MixMe с Едит Унджиян. Място: Партер, сцената пред LC Waikiki.

В 18:30 часа - Концерт на Pavell & Venci Venc'. Място: Партер, сцената пред LC Waikiki.

В 20:00 часа - Снимки и автографи за феновете на Pavell & Venci Venc' след концерта. Място: Партер, сцената пред LC Waikiki.

Мол Марково тепе става на 2 години! Да празнуваме!

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?