Модните диктатори станаха хотелиери

Bulgari вдигна дизайнерски сгради за гости Милано, Лондон, Пекин и на остров Бали

Доброто партньорство между хотелите и модните къщи ражда красиви произведения, пише Architectural Digest. Вижте шест избрани луксозни хотела, които имат дълбоки връзки със света на висшата мода. Защото са притежание на големи модни фамилии, модни магнати или марки от висшата мода.

Те са истинско въплъщение на лукса и разкоша. И са позиционирани от Флоренция до Картахена, Колумбия. Общото между тях е високият стил и връзката със света на модата.

Декадентският Дубай е дом на няколко различни дизайнерски жилища, но хотелът Bulgari, който дебютира този месец, е просто уникален. Проектиран от италианската фирма Antonio Citterio Patricia Viel, сградата е построена така, че да прилича на бижу. Нейната фасада е съставена от ръчноизрязани парчета мрамор и гранит от Италия и Монголия. Вътре емблематични Bulgari фотографии перфектно допълват обстановката. Подът е изработен по специален проект, реплика на архитектурните традиции на бароковия Рим.

Първият в ОАЕ хотел на марката Bulgari попада на изкуствения остров Jumeirah Island Bay, който е във формата на морско конче и е свързан с континенталната част чрез 300-метров мост. Bulgari Ari Resort & Residences Dubai е най-големият хотел на марката. Той заема почти 16 дка, в които са разположени жилищата, 101 хотелски стаи и 20 вили с частни басейни и градини, а също и първият в историята яхт клуб Bulgari. Луксозното бижу разполага дори с клуб на плажа с мозаичен басейн и ултрамодерен СПА център с площ от 1700 кв. м. В него има турска баня, закрит басейн, козметичен салон и фитнес зона. В хотела работят ресторант, бар и кафене, собствен ресторант и яхт клуб.

Марката Bulgari има свои хотели в Милано, Лондон, Пекин и на остров Бали. В следващите години от там планират нови инвестиции - хотели на прочутата марка ще се появят в Москва и Шанхай.

.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?