Мода 2018: Изчистена линия в роклите, полите - на цветя

Правилото при роклите за ежедневието тази година е просто - колкото по обикновен и изчистен е моделът, толкова по-добре. Избягват се ефирните материи, иначе толкова приятни за лятото, и се набляга на такива, които очертават всяка извивка. Дължините са различни, но цветът е един и е пастелен. Хубавото на тези модели, които струват между 25 и 55 лева в големите вериги магазини в търговските центрове, е че могат лесно да бъдат съчетани както с официални обувки и бижута, така и с "балеринки" или спортни обувки.

Актуалните поли са два типа, но задължително къси. Първите са по-официални, тип "молив" в светли цветове. Тази тенденция е взаимствана директно от големите световни модни подиуми. Към полите може да има някой добавен елемент - имитация на връзка или панделка. Моделите струват около 35 лева. 

Другите поли са свободни и къси. Цветовете са тъмни, обикновено черно, а върху тях са изобразени цветя. Това най-често са рози или лалета. Струват до 35 лева. Абсолютно същите флорални шарки върху черно са новата мода в клиновете. Те се продават на цени до 25 лева.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?