Много пари, голяма любов и обрат в живота на тези зодии

В понеделник ще направите преценка на пропуснати ангажименти и задачи от изминалата седмица и възможността успешно да приключите с някои от тях през следващите седем дни.

Възможно е в началото на седмицата да ви ангажира разрешаването на проблем свързан с роднини или имущество, които се намират в друго населено място.

Понеделник ще бъде важен и ползвотворен за работата ви ден, с възможности за постигане на конкретни финансови успехи или печалба. През този ден ще вземете решение свързано със семейството си, което може да има връзка с предстоящо събиране или друго важно събитие.

ЛЮБОВ: Днес може да преживеете изненада от решението или постъпките на млада жена, свързани с нейния любовен живот или брак. Понеделник ще бъде труден за любовните или извънбрачни връзки на мъжете над 35 годишна възраст. 

Овен

Съществуващата в момента любовна връзка, имаща таен характер, едва ли може да продължи дълго. Възможно е тясно общуване с роднини и познати.

Невниманието и привързаността ви може да ликвидират добрите ви начинания. Започнете усилено да икономисвате пари и да обмисляте нови начини за печеленето им.

Сега е именно най-подходящото време за натрупването им. Търговската дейност трябва да се развива добре.

Телец

Много от представителите на този знак изпитват истинско блаженство в отношенията си с любимия човек. Не пускате всеки във вътрешния си свят. За страничния наблюдател може да изглеждате спокойни, затворени или дори равнодушни хора.

Благоприятна е дейността на следните професии: медицински работници, юристи и търговци. Финансовото ви положение може да бъде твърде колебливо.

Близнаци

Взаимното влечение играе значителна роля в любовните отношения. Възможно е да ви се обяснят в любов. Вашата дейност може да бъде задържана от различни битови обстоятелства, от роднини или поради болест.

Бидейки чувствителна натура, вие се нуждаете поне от минимален успех за да поддържате работоспособността си и заради въодушевлението.

Няма да сте разглезени от парите, но благодарение на своя ум може да заделите за „черни дни“ и да получите това, което искате.

Рак

Положението на планетите не предразполага към развлечения. Избирайте внимателно компанията и мястото, където отивате, тъй като може да възникват големи неприятности.

Може да се появи склонност да спорите за дреболии, което да доведе до напрежение в отношенията с членовете на семейството и родителите.

Този период е много плодотворен за писателите, журналистите, работниците от радиото, телевизията, свръзките, транспорта, търговията, а също и за политиците. Днес може да изпитате непреодолимото желание да харчите пари за комфорт и красиви неща.

Лъв

Възможно е да срещнете любовта, която има голямо значение в живота ви. Отношенията в семейството и особено с родителите, може да са доста напрегнати.

Може да постигнете голям успех във всяка област, тъй като през това време вие не само добре възприемате новите предложения, но и самите сте изпълнени с интересни идеи.

Работата, свързана с рекламата на недвижими имоти, може да донесе пари.

Дева

Възможно е в любовните отношения нито едната, нито другата страна да пожелае да отстъпи от позициите си. Голяма радост може да ви достави безкористната приятелска поддръжка.

На деловите хора може да се наложи да изглаждат финансовите си разногласия с партньори, които може да завишават правата си.

Не ви се препоръчва да държите пари в банките и различен род акции, тъй като може повече да загубите, отколкото да спечелите.

Везни

Възможни са неразбиране и разногласия дори с най-надеждните и любими хора. Не трябва да прехвърляте проблемите на чужд гръб. Постарайте се сами да се ориентирате в своите грешки.

Днес ви е изключително трудно да достигнете до общо мнение с партньорите си по принципни въпроси.

Нужно ви е умението да се концентрирате върху един проблем и трезви оценки.

Скорпион

По натура вие се стремите към хората. Нужна и е голяма любов, но в сърдечните дела вие сте толкова педантични и критични, че доста пъти пропускате шанса си да бъдете щастливи.

Формално хладните отношения в много семейства искат от Скорпионите преосмислянето на тяхното поведение и възгледи по отношение на близките.

Нараства интереса към събитията от политическия живот и средствата за масова информация. На мнозина им се иска да бъдат във водовъртежа на събитията. Не си струва да извършвате необратими постъпки, особено, касаещи парите.

Стрелец

Бъдете внимателни с думите, за да не обидите близък човек с невнимателна забележка или критика. Днес е по-добре да намалите темпото на работа, спомняйки си затова, че няма да можете да спечелите всичките пари и си позволете малка почивка, позволяваща ви максимално да си отдъхнете.

Вземете под строг контрол паричните си дела. Трябва да избягвате дори и най-малкото нарушаване на закона, да се държите по-далеч от подозрителни места и хора с тъмно минало.

Козирог

В личните ви отношения може да настъпи състоянието на взаимна зависимост – няма да можете да направите и крачка без избраника си, а и той също.

Това силно ви изтощава. Под влияние на приятелите ви у вас може да възникне желанието да преразгледате своя стил на живот и интересите си.

Това е отговорен период, от който зависят по-нататъшните ви успехи. По-добре е да не се изхвърляте в работата си. Възможно е да се наложи да работите допълнително. Паричните проблеми ви заобикалят.

Водолей

При влюбените Водолеи е възможно романтично настроение и очакване на промени. В сексуален план това е много хармоничен ден. Щастливи сте и си подарявате взаимно доста ярки моменти.

Общуването с децата ви доставя много приятни моменти и много Водолеи са щастливи да узнаят, че нещата на младото поколение се развиват от добре по-добре. Много от вас осъществяват плановете си, свързани със смяна на работата.

Любопитството и острият, любознателен ум ви принуждават да си поставяте достойни за вашия интелект задачи и да ги решавате. Действията ви днес може да доведат до осезаема печалба.

Риби

Много влюбени Риби са подложени на изпитания, удари и превратности на съдбата. Повишената ви нервност и емоционална възприемчивост могат да достигнат до своя предел.

Не се препоръчва тежък физически труд и напрежение. За избягването на грешки добре е днес да си припомните миналото и да анализирате изминатия път.

Източник: Dunavmost.com

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?