ММА състезателка преби таксиджия ВИДЕО


Млада състезателка по ММА сътвори невиждан екшън в Бургас, като нападна и преби таксиметров шофьор, след което открадна ключовете за колата му, съобщи  24chasa.bg.


56-годишният Димитър Киров качил момичето от спирката на Операта в центъра на града през нощта в събота.


"Беше след 3 часа през нощта, тя дойде до таксито с едър мъж с брада. Мъжът попита може ли с цигара, отговорих му, че съм алергичен и той не запали. През това време момичето се обади на друга таксиметрова компания и каза, че ще пътува за бл.47 в к-с "Зорница". Тогава мъжът й предложи тя да продължи с моето такси, защото в него не се пуши, а той да хване другото. На пръв поглед тя не изглеждаше ядосана.


В момента, в който тръгнахме, тя рязко отвори вратата и започна да крещи на мъжа, че таксито му вече дошло. Седеше на предната седалка и се уплаших, че ще падне. Извини се, продължихме. Наближавахме сградата на ОД МВР Бургас по бул. "Хр.Ботев" когато аз минах зиг-заг между легнали полицаи, а тя започна да крещи: "Какво правиш, бе?", Защо влизаш в насрещното, искаш да ме убиеш ли?". Псуваше като мъж. Аз мълчах и търпях - клиент ми е, а и жена. Продължихме, минахме Билковата аптека и пред кръстовището "Трапезица" тя отново се разкрещя. Нанесе ми няколко удара с юмрук по бузата. Каза ми: "Карай, щото ще те бия още".


Хвана ме за гушата и започна да ме души. То не е жена, то дявол направо, психопат. Хвана ме за гушата и каза: "Ох, каква хубава гушка!". Уплаших се, държеше се като вампир. Аз карах, тя крещеше, че ще каже, че съм я изнасилвал, че съм я свалял. Обади се на приятеля си и започна да го вика обратно, да я чака на адреса в "Зорница", защото съм я изнасилвал и биел. Нямах кураж да стигна до там. Като наближихме светофара на УМБАЛ Бургас дадох газ, исках да я уплаша малко. Аз съм бивш полицай, трябваше да я респектирам. И тя се уплаши, че ще се блъснем в насрещното.


Бих рязко спирачка, тя пак почна да крещи. Аз тогава я сплаших - че ще я убия, защото е вътрешно видов хищник, който тероризира хората. И миналата година съм я возил, пак ми посегна, тогава се намесиха полицаи.

Целия разказ на шофьора четете ТУК

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?