Митници сключили договор с фирма на Митьо Очите, ето защо

Бургаските митници са сключили договор с "Аркус сигурност Бургас", където Бенчо Бенчев е съдружник, а Митьо Очите - консултант, предаде биТиВи. Фирмата спечелила с най-ниска оферта. Държавните органи ще решат дали има нещо нередно, каза Данаил Панов от ГЕРБ. Няма критерий за морал на политиците, всяка организация сама решава как това й пречи на визията, каза Хасан Азис от ДПС. ДПС не се чувства отговорна за Несрин Узун и Митьо Очите, Узун го каза, че от 10 г. не е в партията, допълни той.

Покойният Петър Христов не е редил листите на ГЕРБ във Велико Търново, той не е бил като Бенчев в Бургас, отговори Панов на въпрос на водещата. Местният бизнес създава работни места, не бива да се измества центърът на проблема.

По повод твърденията на БСП, че основните пари се дават на общините на ГЕРБ, Панов, който е кмет на Търново и председател на сдружението на общините, каза, че това е популизъм. Това е въпрос на активността на кметовете.

Кметът на Кърджали Хасан Азис каза, че въпросът е как местната власт се справя с финансирането на проектите. Сигурен съм, че има и кметове на ГЕРБ, които не са доволни от това разпределение. Аз лично очаквах повече публични средства за осъществяване на проекти на местната власт, допълни той.

Нито една болница в Бургас не е потвърдила, че Бенчо Бенчев е в болница, а телефонът му вече е изключен, предаде биТиВи.

Продължава да е в неизвестност издирваният Пейко Янков, общински съветник от коалиция "Сила" в Несебър.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?