Мишо Шамара изригна срещу 100 Кила: Да направи дует с Цеца

Мишо Шамара оплю 100 Кила и други колеги рапъри


Въпреки, че в първите си стъпки рапърите Мишо Шамара, Криско и 100 Кила имат общи парчета, с днешна дата конкуренцията между двамата е на педал.


Желанието им за първи места в музикалните класации е постигнато от конкурентите. Които така и не успяха да спечелят надмощие на другия.



Тези дни пък Мишо Шамара, който в момента си е в България, захапа и двамата в остър коментар по повод актуалното им творчество.


На въпроса какво мисли за новото поколение изпълнители като Криско и 100 Кила, Шамара отсече:

„Дойдох тук и изведнъж видях едни нови звезди. Всичко ми звучи като румънско диско. Чух някаква чалга, която звучеше повече като рап, отколкото песните на онези, които парадират, че правят рап.

Последната песен на 100 Кила е страшен кючек. Изключително много съжалявам, че мои наследници, които съм ги учил да правят музика, заради това, че нямат контакт с мен, правят кючеци и щракат с пръсти. Очаквам да запишат песен с Цеца.
Няма лошо в кючеците, да напишат, че са такива изпълнители, защото иначе излагат всички останали в бранша“, беше казал преди време Мишо Шамара – основателят на българската хип-хоп музика в България.

Любопитно е как ли ще отвърне на нападките 100 Кила, който също е известен с това, че не си поплюва.

 

Източник: клюки.бг

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Бат Сали

Бат Сали

11.06.2019 | 23:30

Тия двамата май съ от нашите!

Отговори
0 0
Гото

Гото

04.06.2019 | 16:51

Ава дрисльо стой си на крана в щатите и изобщо не се връщай тука,па комо ли оценки да даваш кой какъв е.Мишо шматарока основатела на хип хопа.Шматко застреляна

Отговори
0 0
Жанет

Жанет

04.06.2019 | 05:28

Тоя шамара за какъв се мисли да раздава и да прави коментари неоснователни спрямо тези които останаха да работят в своята родина.А пък слушам ,че в Америка не е процъфтял,само се хвали без покритие.

Отговори
3 0

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?