Мис Силикон влиза във "Фермата"

Мариана Маринова ще подложи на изпитание силата и духа си в надпревара за голямата награда от 100 000 лева

Известният модел и организатор на конкурси за красота Мариана Маринова ще бъде част от предстоящия сезон на "Фермата". Петото издание на мегапродукцията на bTV стартира на 6 септември под мотото "Нов свят" и ще постави фокус върху социалното разделение в обществото ни. Заедно с останалите участници Мариана ще подложи на изпитание силата и духа си в надпревара за голямата награда от 100 000 лева.

През 2007 г. Маринова става носител на титлата "Мисис България", с което печели правото да представи България на международния конкурс "Мисис Вселена", където през 2008 г. заема престижното второ място. Същата година Мариана започва да работи в организацията на конкурса "Мисис Вселена". Организатор е на международни и национални конкурси за красота, като "Лейди България", "Мис Силикон", "Miss Summer International" и много други.

Бизнес дамата вече има опит на малкия екран, след като няколко години се изявява като репортер и водещ в различни телевизии.

Мариана признава, че от доста време обмисля участието си във "Фермата" и днес се чувства готова да се впусне в предизвикателството на най-успешното риалити шоу у нас.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Буца

Буца

25.08.2019 | 12:41

Ха ха веселие миска във ферма те това трябва да се види голям смях ще падне. Тез дето правят това нещо канят се разни випчета .що не взимат нормални хора.

Отговори
0 0

Анкета

Ще има ли ротация на кабинета или отиваме на избори?