Мирослава Кацарова пее на френски след титлата на "петлите"

Внучката на жълто-черната легенда Никола Щерев-Старика е голям фен на футбола и стискала палци за тима на Дешан

Певицата Мирослава Кацарова ще пее на френски език по време на петте си концерта,  които подготвя със своя музикален екип. Турнето е озаглавено "Summer in Paris". Джаз изпълнителката е вдъхновена както от столицата Париж и от спечелената световна титла от "петлите" по футбол. Нежният глас на Мирослава Кацарова ще радва публиката в летните нощи в Созопол на 18 юли, във Варна - на 19-и и Балчик- на 20-и. След това Кацарова се завръща в любимия Пловдив с концерт в "Конюшните на царя" на 25 юли. Турнето  ще завърши на 16 август в столицата. За музикалното оформление ще се погрижат Мирослав Турийски, Веселин Веселинов-Еко, Христо Йоцов и дамски струнен квартет.

Кацарова е много свързана с футбола. Дядо  Никола Щерев - Старика, е легeнда в историята на Ботев. На финала на Мондиала в Русия Мирослава е стискала палци за "петлите". Тя обаче не е успяла да гледа мача, тъй като по това време е събирала багажа на дъщеря си, която трябвало да пътува за Италия.

"Франция ми е много близка на сърцето ми. Казват, че Париж не е само място, а е настроение и състояние на духа. Чрез музиката на тази държава каня публиката на едно пътешествие", заяви за "Марица" джаз певицата.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?