Министър Ангелкова: Подавам оставка когато Борисов поиска

Нека да не отписваме сезона, призова министърът на туризма

Нека не отписваме сезона, още преди началото му обявихме, че ще има спад,  като отчетохме ранните записвания. Това заяви в предаването "Лице в лице" по bTV министърът на туризма Николина Ангелкова.

"Нашите конкуренти Турция, Тунис и Египет имат агресивна политика по отношение на субсидиране за да привличат повече хора на организиран туризъм", обясни тя. За Гърция министърът обясни, че там плажната ивица е много голяма и затова има повече зони с евтини плажни принадлежности. 

По думите й цените на чадър и шезлонг по плажовете у нас варират между 3 и 5 лева. Може би ма два плажа с по-високи цени и "Перла" е един от тях, каза още министърът. Тя посочи, че на всеки плаж трябва да има табели с цените, а ако липсват глобата е между 5 000 и 10 000 лева. Ангелкова съобщи още, че миналата година 120 000 лева са били глобите само на един плаж. 

Откакто има Министерство на туризма, има 31% ръст на чуждестранните туристи, посочи Николина Ангелкова и обяви, че е готова да подаде оставка, когато премиерът Бойко Борисов я поиска.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
wulwa

wulwa

08.07.2019 | 22:24

А друго даваш ли, ако си поиска ?

Отговори
5 1
Е

Е

08.07.2019 | 22:13

Тая май ни взема за идиоти!Неднага да си ходи.Още помним нейните "визитки"дето уж бяха картички за чужденците.Неграмотна по всички параграфи.Като другите страни имат агресивна политика,тя каква прави пасивна в стойка партер май.Б.Б.веднага да я маха поради некадърност.

Отговори
3 1

08.07.2019 | 21:52

Т'ва слабоумното го на направиха министър, след като го нaeбa правилния човек.

Отговори
4 1

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?