Подай сигнал

Милко утрепа Халваджиян!

Лайфстайл

от Екип Марица 36534 прегледа 0

 Милко утрепа Халваджиян!


"Маги Халваджиян ми каза: "Милко, ти ме утрепа! Такова чудо като теб не съм виждал." Предполагам, че много хора са очаквали от мен да изглеждам пародийно, а аз се подготвям старателно за всеки образ".

Това заяви пред "България Днес" фолкизпълнителят и участник в тазгодишното издание на "Като две капки вода" Милко Калайджиев. Той е човекът, който направи най-голяма жертва преди изявата си в предаването - обръсна си мустака и сега се налага да ходи с изкуствен, за да бъде все така с разпознаваемата си визия. Милко признава, че на него му се падат едни от най-трудните образи - от Владимир Висоцки, през Васил Найденов до Любо Киров, но оценява, че с всичките се справя отлично. "Виждам, че публиката няма търпение да ме види на сцената. Скачат, викат, ръкопляскат. Може ли някой да им каже, че последния път не бях едно към едно с Любо Киров?! Много добър образ се получи. Маги ме поздрави и ми каза, че до края на живота си ще ми е почитател", заяви Калайджиев.

"Много хора подценяват изпълнителите от попфолка, но истината е, че имаме качества. И можем да изпълняваме парчета в различни стилове. Радвам се, че съм поредният фолкизпълнител, който показа какви хора сме и каква музика сме способни да правим", допълва Мустакът на републиката, който продължава да е без мустак. Следващото предизвикателство на Милко също е много сериозно. В понеделник той трябва да се преобрази в ролята на колежката си Славка Калчева и да изпълни емблематичната й песен "Бяла роза". Калайджиев се похвали, че догодина ще отбележи голям юбилей - 20 години от излизането на емблематичната му песен "Я елате, пиленца, при батко".
Коментари