Милионерска щерка удушена при диви секс игри

Милионерска дъщеря - Анна Р., е била намерена мъртва в банята на апартамента си в луксозен хотел. Задържан за убийството й е нейният приятел. Прокурорът по делото се опасява, че той може да напусне страната или да извърши ново престъпление.

Жената е била удушена и е намерена с кърпа около врата. Все още не са ясни точните обстоятелства около инцидента, пише berliner-zeitung.de, цитиран от Блиц.

Трагедията се разиграла на 9 април. Според полицията 22-годишното момиче е удушено с кърпа. Нейният приятел, 29-годишният полицай Флориан Т., разказва, че случайно е убил жената по време на диви секс игри. Според прокурора по делото обаче той може би умишлено е убил приятелката си. Флориан Т. сам се е обадил на полицията сутринта на 9 април и съобщил, че приятелката му лежи мъртва във ваната на луксозен хотел. По думите му, той е удушил приятелката си по време на дива любов, първо с ръце, а след това с кърпа около врата й. Бруталните секс игри са били желани и от двамата. Мъжът се запознава с 22-годишното момиче, което последно е живяло в Берлин, преди около три месеца в Тайланд. От самото начало те са практикували „еротични игри на робство”. Въпреки това единият „е подценил опасността”. По време на аутопсията на трупа станало ясно, че в горната част на тялото са открити многобройни наранявания и разрези. 

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?