Подай сигнал

Милена от "Фермата" претърпя тежка операция

Лайфстайл

от Екип Марица 28330 прегледа 0

Милена е една от най-атрактивните участнички във "Фермата"

Една от най-интересните участници в миналогодишния сезон на „Фермата” Милена Заркова наскоро сподели, че е преминала през доста тежко изпитание. Оправната брюнетка е преживяла сериозна операция, но не уточнява причината за нея.

От поста й във фейсбук обаче става ясно, че интервенцията е успешна и в момента тя се възстановява по план в родния си Кюстендил.

„Скъпи приятели, искам да споделя с вас, че на 14.03.2019 г. преживях една доста тежка операция! Искам да изкажа най-големите си БЛАГОДАРНОСТИ на Доктор Рангелова от АГ Кюстендил и на целия екип, положил грижи за добрия изход на операцията и възстановителния период! БЛАГОДАРЯ ВИ, МИЛИ ХОРА! Няма да ви изреждам поименно, защото ще пропусна някой! Но днес, на този светъл празник Благовещение, пак Ви БЛАГОДАРЯ! БЪДЕТЕ БЛАГОСЛОВЕНИ! И държа да кажа, че в Кюстендилската болница все още има кадърни Хора! БЛАГОДАРЯ ВИ!!!”, пише Зарева в личния си профил в социалната мрежа. Под статуса й очаквано заваляха десетки пожелания за бързо възстановяване и много здраве, особено на днешния празник Благовещение.

„Благодаря за пожеланията! Но истинските герои в случая са лекарите, акушерките, медицинските сестри и санитарите от болницата в Кюстендил! Пак им Благодаря!”, отвърна Зарева на всички свои реални и виртуални приятели.

Борбеният си дух тя показа и при участието си във „Фермата”. А сред близките си неслучайно е известна като Горския. Работила е във фирма с 30 мъже и е убедена, че всяка жена може едновременно да се развива в типично мъж професия и в същото време да бъде истинска жена.

Източник show.blitz.bg