Подай сигнал

Мегз се осакати, игла прониза пръста й ВИДЕО

Лайфстайл

от Екип Марица 2507 прегледа 0

Мегз се осакати, игла прониза пръста й ВИДЕО

Топ дизайнерката Мегз изправи косите на всичките си фенове. Своенравната хубавица, която една минута не може да стои мирно, пострада сериозно, докато шиеше новите си екстеншъни.

Вчера късно вечерта Мегз беше на фризьор и показваше на последователите си в поредица от сторита в инстаграм как си поставя нови коси. Каканашева беше седнала на машината в лъскавия салон и съвсем сама сглобяваше косата си, а феновете й не спираха да я аплодират колко е сръчна. Минута невнимание обаче и пръстът на амбициозното миньонче се оказа под иглата. Последваха писъци на болка. Мегз започна да крещи, защото иглата прониза пръста й. Болката на дизайнерката пролича не само от писъците, но и по жестовете на тялото й. Машината се разтресе, а тя панически се опитваше да освободи пръста си. Тук клипчето спира.

Феновете на носителката на златна игла изпаднаха в шок. Клипчето прилича на филм на ужасите. До края на вечерта талантливата дизайнерка не качи нов клип и феновете й още не са наясно какво се случва с пръста й. Краткото стори моментално обиколи инстаграм, като множество потребители си го препращаха или пускаха загрижени истории с емотиконки на сълзи и “добре ли си Мегз” в собствените си истории.

Клипчето действително е плашещо. Подобни наранявания се случват често в шивашкия бранш, в който е бизнесът на Мегз.

Източник Хот Арена

Коментари