Подай сигнал

Мегз потроши джипа си в родния Раковски СНИМКИ

Лайфстайл

от Екип на "Марица" 2535 прегледа 0

Мегз потроши джипа си в родния Раковски СНИМКИ

Дизайнерката Миглена Каканашева - Мегз, катастрофира в родния й град Раковски. Инцидентът е станал около 14,20 ч, твърдят очевидци, цитирани от Пик. "Това е нейният Мерцедес ML със старозагорска регистрация. Караше тя, но се скри отзад в колата и започна да говори по телефона", посочва нашият източник.

Очевидците твърдят, че тя е отнела предимство и с това предизвикала катастрофата.

Близки на дизайнерката потвърдиха пред медията ни, че наистина тя е станала участник в катастрофа с джип, но не била зад волана.

Освен че участва в риалити формати, откъдето стана известна на широката аудитория, Каканашева се прочу и покрай съдебна сага.

Дизайнерката бе обвинена в застрахователна измама. През октомври 2018 г. Каканашева обявила, че джипът ѝ, който е взет на лизинг, е откраднат. След изчезването на колата, Мегз спряла да плаща вноските.

Криминалисти обаче открили части от джипа в имот на близки на приятеля на Мегз - Румен Рончев. Станало ясно, че дизайнерката е излъгала за кражбата.

"Измамен съм от нея. Това е нейна схема, направена преди 3-4 месеца", каза Рончев. Той бе сочен за съучастник на Мегз и остана за постоянно в ареста. /Марица.бг