Мегз е в истерия след жесток гаф: Срам ме е! СНИМКА

Беше ми неудобно все едно нещо в мен не е наред, призна Каканашева

Дизайнерката и риалити героиня Миглена Каканашева – Мегз, проплака в социалните мрежи. По думите й тя изпитва голям срам и дори не си е помисляла, че може да се издъни така.

Брюнетката с прякора Коко Шанел от Раковски заснема втори сезон на риалитито „Инстакуин“. В него дизайнерката е подбрала 6 момичета, които ще се борят с поставени предизвикателства, свързани със социалните мрежи.

Още на старта на сезона Каканашева се похвали, че е избрала тези 6 дами измежду повече от 10 000 кандидатки и те са най-достойни. „Вие момичета имате пълнеж и кауза. Този каст е много по-добър от миналогодишния“, отсече тя.

Е, след излъчването на втория епизод от риалитито Мегз проплака „Срам ме е“, написа дизайнерката, признавайки че е направила изключително лош избор в подбора на младите дами. Ето какво точно каза тя:

„Не знам какво да кажа, честно, мисля, че дори изпитвам срам. Аз дори не можех да ги погледна, беше ми неудобно все едно нещо в мен не е наред. Ще забележите, че по едно време съм се превила и подпряла на ръцете си в поза на тотално отчаяние. Избрали сме тези момичета от 10 000 кандидатки и съм меко казано разочарована...“
 

Думите й са породени от факта, че момичетата се справиха кошмарно с второто си предизвикателство, а именно да заснемат видео с послание към последователите си, пише блиц.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар

18.05.2019 | 21:51

Ку-ку

Отговори
1 0

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?