Меган Маркъл направи страшен гаф на финала на Уимбълдън

След сватбата между принц Хари и Меган Маркъл интересът към кралското семейство се увеличи значително. Всяка визия и облекло на монарсите се следи зорко от обществото и диктува модата.

Много търсачи на жълти новини сред журналистите на Острова често измислят конфликти между Меган и Кейт, но за тяхно съжаление, двете не спират да показват, че са в прекрасни отношения.

Най-обсъжданите принцеси излязоха без съпрузите си и посетиха финала на Уимбълдън. Седеейки на трибуните двете се шегуваха, приказваха си сладко, а от щастливите им лица може да се съди, че си прекарваха страхотно.

По традиция дрехите на Меган и Кейт бяха обстойно огледани от почитатели и критици. Кейт бе вярна на себе си и класическите облекла и бе заложила на красива бяла рокля.

Небрежна риза на Ралф Лорън и бели панталони пък бяха част от облеклото на Меган Маркъл. Много потребители на социалните мрежи обаче намериха причини да се шегуват с визията на съпругата на Хари. Те сравниха дрехите й с тези на съдиите на турнира.

Подигравките из интернет са стотици, а всички те са подкрепени от снимки, които доказват огромния гаф на стилистите на Меган.

 

Източник jenata.blitz.bg

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?