Меган Маркъл на секунди от грандиозен гаф СНИМКИ и ВИДЕО

Херцогът и херцогинята на Съсекс – Хари и жена му Меган, бяха усмихнати до уши по време на сватбената церемония на роднини на принца. Видео показва как Маркъл обаче едвам се държи на краката си, вероятно заради неудобните си обувки, но съпругът й я задържа, докато двамата слизат по стълбите в приказен двор.

Меган се появява точно четири седмици след сватбата си на подобна церемония, като тържеството е в чест на племенницата на принцеса Даяна – Силия Роуз Мккоркуодал, пише jenata.blitz.bg. Меган бе заложила на синьо-бяла рокля с дълъг ръкав, с различни украси по нея, която пък бе в тон с вратовръзката на Хари - в кралско синьо.

Селия е по-малката дъщеря на сестрата на принцесата на Уелс – лейди Сара. Тя изглеждаше зашеметяващо на паметния ден, облечена в дантелена рокля и плътен воал, а на главата си имаше диамантена тиара, носена от принцеса Даяна по време на сватбата й с принц Чарлз през 1981 година.

Все пак повечето погледи бяха насочени върху скорошните младоженци Меган и Хари. Те не се пуснаха през цялото време, което пък бе полезно за младата дама, която на няколко пъти едва се задържа на високите си обувки.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?