Мечтаната екскурзия е вече реалност с „Джуанна Травъл“

В разгара на лятото всички може да се съгласим, че макар и физически да сме на работното място, то съзнанието ни е заето с наближаващата отпуска или със съставянето на плановете за идващия уикенд. Именно с това свързваме лятото – ваканция, почивка или екскурзия, която да ни зареди със сили и енергия за работа. 

Планирането на перфектната почивка обаче понякога може да се окаже истинско предизвикателство, което не само да отнеме повече време от самата екскурзия, но и напълно ненужно да усложни цялото прекарване. Точно за това ще се погрижат професионалистите от „Джуанна Травъл“. Със своя дългогодишен си опит и хиляди доволни клиенти, създали своите незабравими спомени по време на екскурзиите, организирани от агенцията.

Пътуването с „Джуанна Травъл“ е гаранция за страхотно прекарване и истинска почивка, посветена изцяло на дестинацията, която ще изберете. С предложенията на агенцията ще можете да се докоснете до  красивите природни шедьоври или да се насладите на постиженията на някои от най-големите достижения на архитектурата. Мечтаната дестинация и почивка са по-близо от всякога, благодарение на „Джуанна Травъл“.

 Високото ниво на професионализъм и опита в организирането на екскурзии до всяко кътче на света са гаранция за пълноценно и забавно прекарване на отпуската. Но докато чакате лятната отпуска, защо да не изберете една от многото оферти, които от „Джуанна Травъл“ предлагат за екскурзии в България или съседните страни за уикенда или в рамките на ден-два? 


Пътуването, настаняването и прекарването ще бъдат организирани и съобразени точно според вашите изисквания и желания, в комбинация с огромния опит и познания на нашия екип. Разнообразието и качеството на предлаганите услуги са сред главните причини да изберете „Джуанна Травъл“. Агенцията предлага абсолютно целия пакет от туристически услуги - самолетни и автобусни билети, екскурзии до близки и далечни дестинации, летни и зимни почивки, сватбени пътешествия, екстремни пътувания, посещения и екскурзии за организирани групи, ученици и много други.

Доверете се на „Джуанна Травъл“ и открийте красотата на света и магията на пътуването. Насладете се на вашата заслужена почивка, в която професионалистите ще се погрижат за всеки детайл, а за вас ще остане само да си изкарате незабравимо. Повече за „Джуанна Травъл“, както и актуалните оферти за екскурзии може да намерите в страницата на агенцията http://djuannatravel.com, както и на на телефони 0888 811 277 или 0885 559 227.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Марве

Марве

18.07.2019 | 16:21

Пътувала съм с тази уникална фирма, всичко в гореизнесеното е вярно! И ОТНОВО ЩЕ ПЪТУВАМ...

Отговори
1 0
Батко

Батко

17.07.2019 | 13:10

Платена публикация?

Отговори
8 1

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?