Мария взриви Мрежата с нова СНИМКА 18+

Фолкпевицата Мария не спира да се съблича в клипове, фотосесии и по време на участия. Миньончето се чуди по какъв начин да задържи вече угасващата си кариера, а вероятно се опитва  да привлече вниманието и на някой богат мъж.

Заралийката пак зарадва мъжкото око с доста провокативна снимка, на която позира по еротично бельо. "Обичам работата си и готовите проекти. Но винаги и зад кадър е много интересно щом съм с любими хора", написа Марчето към споделения кадър и тагна своя екип от гримьори и фризьори. От написаното става ясно, че провокативният кадър е част от новия прокет на певицата, който ще представи до дни. 

Мария полага големи усилия да изглежда по този начин. Нейни приятелки издават, че певицата прекарва по два часа всеки ден във фитнес залата. Тя е наясно, че изглежда зашеметяващо и използва своя сексапил при снимане на клипове и фотосесии. Мария отлично знае, че в попфолка първо се гледа с очите и чак тогава се слуша с ушите.

Бившата на Гущеров е известна с това, че няма срам и често се пуска в оскъдно облекло. Разгневени майки скачат постоянно срещу нея и я обвиняват, че дава лош пример на дъщеря си Марая и е позор да се нарече майка.

Източник: show.blitz.bg

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?