Мария Илиева призна: С Георги живеем разделени

"Георги е точният човек за мен. Запознаха ни общи приятели на парти, но двамата бързо разбрахме че сме един за друг”, коментира любовта с бащата на детето си певицата Мария Илиева в предаването „Преди обед”.

Брюнетката изглеждаше в перфектна форма само месец и нещо след раждането на сина си Александър в черно. Тя призна, че двамата живеят разделени-Георги продължава работата си в Белгия, където прави кариера, а тя и детето са в България, но това не е проблем и за двамата, пише hotnews.

Засега таткото не проявявал голям интерес към хлапето, но и това щяло да стане, когато то порасне, каза още Илиева. Бебето много плаче, затова вече се прекръстих в Сомнамбулия, пошегува се младата родителка.

За Александър освен нея се грижи както майка й, така и наетата бавачка Хени. Илиева вече стартира клубните си изяви и планира да пътува със сина си по света и у нас, защото не иска да се отделя дълго от него. Засега Илиева не спортува и не спазва диети, защото е кърмачка, но планира скоро да започне с влизането си във форма.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?