Мария Игнатова заформи любовен триъгълник, ето с кого СНИМКА

Мария Игнатова не остана дълго време сама след раздялата си с Димитър Рачков и вече цъфти в обятията на младия и чаровен бивш футболист на „Барселона” Кристиян Милатинов.

Той направи своя дебют в телевизията като един от главните герои в пародийния крими сериал „Полицаите от края на града” по Нова. Според пикантната клюка тв водещата забила 31-годишния мачо на снимачната площадка на филма, в който и тя се разписва с второстепенна роля, писа „Таблоид“.

Блондинката обаче си направила добре сметката и докато се отдавала на страстта с Кристиян, търсела начини да поднови връзката си и с бившето си гадже Димитър Рачков. А иначе по ирония на съдбата и тримата си партнират в комедийния сериал.

След неуспеха с Енчо Керязов около Коледа Мария поискала прошка от Рачков, но той категорично я отрязал. Появиха се и слухове, че Митко се гушкал по същото време с репортерката от „Господари на ефира“ Ева Веселинова. Тогава Мария Игнатова се амбицирала да натрие носа на 45-годишния бургазлия и се метнала на много по-младия и красив Кристиян Милатинов, който до момента има впечатляваща кариера на футболист и модел, а вероятно го чакат и много главни роли в киното.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?