Подай сигнал

Мария Игнатова си го върна на Рачков! Вижте как СНИМКИ

Лайфстайл

от Марица вест. 60057 прегледа 0

Мария Игнатова се върна в „Господари на ефира”, но само в един епизод, пише Hotnews.bg. След като преди месец Зуека и Рачков заснеха първото предаване „Господари на уеба”, сега блондинката и нейната екранна половинка Румен Угрински се показаха във втория епизод.

Освен дежурните бъзици с отлива на туристи от родното Черноморие и критики към звездеещата Сузанита, двамата обещаха много интересни видеа, авторски репортажи и смешки на новата платформа „Господари на уеба” от есента.

Припомняме, че в края на май от предаването официално обявиха, че място за „Господари на ефира” в телевизиите няма, затова то минава в интернет. Истинският старт очевидно се отлага за след месеци, а сега Игнатова, Угрински, Зуека и Рачков само подгряват интереса. Мария и Румен показаха и кратка извадка от коментарите на зрителите за бъдещето на предаването, с които им желаят успех на новото място.

Коментари


Страхотен български сайт за игри от които се печели! Играй безплатно, печели истински награди!Десетки видове игри, томболи, лотарии!Развий твой блог - печели от писане на статии!Без ограничения - колкото повече играете, толкова повече печелите!Най-важното - напълно безплатно е, и се забавлявате!Регистрация тук - http://freelotto.eu?ref=70876&bsd=vi8YKxpwEmf

Отлично предаване. Прекарах страхотни минути с тях и се смяхме от сърце. Пожелавам им успех и напред. Благодаря че ви има.

Не знам защо така наречените национални телевизии не искат да предават такова хубаво предаване. Няма да го гледам, защото трябва да се пуля в телефона си.