Мария блесна в рокля от Париж на първия си рожден ден

Тържество в стил Мики Маус организира за първия рожден ден на дъщеря си Мария шампионката по стортна стрелба Кристина Петрова. Малката красавица е родена на 16 август, ден след празника на Голяма Богородица, но детското парти бе тази събота. Празненството бе решено изцяло в розово и бяло, с голяма единичка от цветя с надпис „Мария”, балони и петифури от Мики Мауси. Тортата бе украсена със захарна фигурка на популярната детска играчка Мини Маус.

Сладшишът бе с пълнеж маскарпоне с парченца от шоколад и плодове. На стилното парти в изискан столичен ресторант бяха поканени над 30 души. За забавлението на малчуганите се грижеха аниматори, преоблечени като приказни герои. Програмата включваше и фотосесията в детския кът със симпатични бели и кафяви мечета.

Малката красавица смени два тоалета. Тя посрещна гостите, облечена като принцеса с дълга бяла рокля, която бе ушита специално за случая от известна модна къща. Щом дойде моментът да духне свещичка обаче, малката блесна с рокличка на Мики Маус, която е подарък от кръстницата й и е купена от Дисниленд в Париж.  

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?