Подай сигнал

Марешка Глащук в лапите на 300-килограмов мечок

Топ модел на Playboy позира в сесия на известната руска фотографка Ирина Морозова след оферта през Instagram

Лайфстайл

от Екип Марица 628 прегледа 0

Марешка Глащук в лапите на 300-килограмов мечок

Топ моделът на Playboy Марешка Глащук прави сериозна заявка за кариера като модел, след като изгря на корицата на мъжката библия и разказа за своя път от Чечня до България. Дни по-късно Марешка стегна куфарите за Москва. Красавицата е в руската столица на специална фотосесия, а на снимачната площадка неин партньор е огромен мечок.

Марешка е получила покана от известната руска фотографка Ирина Морозова да заснемат атрактивните кадри. „Морозова се свърза с мен в Instagram. Следила е канала ми от доста време и ме покани да направим сесия в Москва“, споделя Марешка. Морозова е популярно име в Русия, а нейни фотографии се публикуват дори в някои от популярните списания в страната. Именно в такива се очаква да бъдат публикувани и подбрани снимки от фотосесията на Марешка.

Стьопа, както галено наричат 26-годишния мечок Степан, е единственият представител на този животински вид с разрешително за участие в подобни фотографии. Всъщност Стьопа има сериозна история в шоубизнеса. Той е герой в руските филми Цар (Царь), Край, Варонин (Воронины), Елхи (Ёлки) и др.