Мая Савова с потресаващ гаф, издъни се в ефир

Красивата съпруга на Крум Савов – Мая е глезена като принцеса от спортния коментатор. Откакто е омъжена за известния журналист,  фармацевтката живее охолно и никога не се е сблъсквала с недоимък и празен хладилник.

Това лъсна с пълна сила при участието на блондинката в риалитито „Смени жената”, където глезената дама влезе в дома на нейна адашка, чието семейство за разлика от нея живее в бедност и мизерия, писа „Таблоид“.

Оказа се, че тв звездата изобщо не знае цената на картофите, хляба и млякото и остана потресена, когато разбра, че ще трябва да се справя с бюджет от 10 лева на ден. Съпругът на Мая Кючукова не повярва на ушите си, когато г-жа Савова го питаше колко струва млякото, колко хляба и картофите. Когато разбра пък, че в семейството нонстоп се готвят варива, аптекарката се изпусна, че всъщност никога в живота си не е готвила боб.

Тя буквално остана с отворена уста, когато разбра, че семейството на адашката й живее с 800 лева на месец, както другата Мая бе изненадана, че Савови разполагат с около 5000. 

Всъщност съпругата на Крум Савов рядко готви у дома, защото най-често поръчват готова храна от ресторантите. Това обаче втрещи заместничката на фармацевтката, когато спортният коментатор й остави пачка пари, за да поръча риба, салати и суши.

Бедната жена отсъди, че 35 лева за вечеря за двама й се струва страхотно разхищение и че подобно нещо е нормално да си позволяваш един-два пъти в месеца, но не и повече. Тя бе втрещена, когато призна на Крум Савов, че живеят мизерно, но тя не работи, а е домакиня вкъщи. „Значи имате пари за цигари, а нямате за храна?”, скастри я „новият съпруг”.

Известният с прямотата си Крум Савов директно й обясни, че ако си стои у дома и отхвърля варианти за работа като неподходящи, няма как да живеят по-добре. „Така да си стоиш вкъщи и да чакаш, не става”, скастри я строго той.  

Че популярният спортен коментатор осигурява добър стандарт на живот на любимата си се знае отдавна. Крум е повече от щедър към жената, в която още е влюбен до уши, но въпреки всичко съпругата му никога не си е и помисляла да си стои вкъщи и да не работи. Освен че е дипломиран фармацевт и върти собствена аптека, Мая направи и телевизионна кариера. Иначе префинената мадама предпочита да спортува и да се грижи за красивата си външност, отколкото да върви с парцала из къщи. Самият Крум пък не държал Мая да се върти из кухнята, а когато се наложи да се готви, самият той предпочита да хване черпака, още повече че бил доста голям майстор на много ястия. 

Атрактивната г-жа Савова пък дори не можела да си представи, че може да върти домакинство без пералня със сушилня, миялна машина и всякакви кухненски роботи. В новия дом, в който я изпратиха в риалитито обаче се наложи глезаната да простира, да мие чинии на ръка и да готви прости ястия с минимални продукти. „Абе знам 2 и 200, минали сме през всякакви моменти в живота”, многозначително обясни пред камерите русокосата фармацевтка.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?