Мая Манолова: Ако реша да се кандидатирам, ще стана кмет

Ако реша да се кандидатирам, ще стана кмет на София. Впрегната е цялата машина на властта за атаки срещу мен. Опитите за атаки срещу мен показват страх, че ще се кандидатирам. Това заяви националният омбудсман Мая Манолова в ефира на БТВ.

„Приемам всякаква подкрепа от българските граждани, без да ги деля по партийна принадлежност и цвят. Какво ще работи Мая Манолова след октомври не е важно, важни за гражданите са другите теми“, добави тя.

„Ако реша да се кандидатирам, ще го обявя публично“.

На въпрос близка ли сте със Слави Трифонов, Манолова не потвърди. "Не съм водила разговори с него, както и с никоя друга политическа сила". „Не очаквам подкрепа от партийни централи. Имайте търпение“, призова тя.

На въпрос, имате ли имоти в провинцията, Мая Манолова потвърди: „Имам 120 квадрата с двор от повече от декар близо до София. Тя се намира в Рударци и е публично декларирана. Аз нямам какво да крия. Имам апартамент и в кв. „Хладилника“ от 94 квадрата. Аз съм под прожекторите от повече от 15 години. Всичко, което е могло да бъде проверено, е проверявано. Моите доходи са публични и нямам от какво да се притеснявам“.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
elena kostadinova

elena kostadinova

13.08.2019 | 09:58

Много насериозно се взема тази комунистка. сега вероятно се е свързала с чалгара Слави и си мисли,че София е нейна, може да стане кмет на Дупница, но София е голяма лъжица за нейната уста.

Отговори
0 0
Петя

Петя

12.08.2019 | 11:07

Манолова много си е повярвала,,,,,хайде стига с тоя номер ,че някой все я заплашва или провокира . И това в името на гражданите вече се изтърка!

Отговори
2 0

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?