Майката на детето, преживяло кошмар в Пазарджик: На системи е!

Състоянието на детето ми е по-добро. На системи е. Много е уплашен и стресиран. Не иска да излезе от стаята си. Това заяви в ефира на "Събуди се" майката на детето, върху което вчера се стовари метална врата в Пазарджик.

"Досега не сме имали проблеми на това игрище. Минавайки през тези врати с децата явно е можело да се случи всичко", каза тя.

"Не мога да опиша какво изживях. Две момчета ми помогнаха да вдигна врата за да извадя детето си от там. Не съм звъняла на 112, а мъжа ми реши директно да го караме към болницата", заяви притеснената родителка.

"Това е безхаберие, безотговорност.. Не може в спортно училище, където децата учат и тренират, да има такава врата. Ако беше станала трагедия? Защо трябва да се стига дотам? Кой щеше да ми върне детето тогава? Всяка вечер там има много хора и много деца, не може да се допуска да не е безопасно", каза тя.

Припомняме, че  метална врата рухна и затисна 5-годишно дете в Пазарджик. Инцидентът стана в четвъртък около 22часа на футболно игрищев двора на Спортното училище. По чудо момченцето се отърва само със счу-пена ключица и охлузвания по лицето. След инци-дента то е настанено в хирургичното отделение наболницата. Според зам.-шефката д-р Дора Шоповаживотът му е вън от опас-ност, но ще остане под лекарско наблюдение няколко дни.

Миналата година 13-годишно дете издъхна в Пазарджик, следкато метална футболнаврата рухна на спортнаплощадка. Момчето увиснало на вратата и тя сестоварила върху него, като затиснала главата и гръдния му кош. Въпреки битката на лекарите да спасят момчето то издъхна след няколко дена.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Възмутена от майката

Възмутена от майката

15.06.2019 | 13:26

Няма работа в двора на училището в извънучебно време! Това не е парк!

Отговори
7 3
Възмутена от майката

Възмутена от майката

15.06.2019 | 13:23

Няма работа в двора на училището в извънучебно време!

Отговори
7 3
намръщенЪ

намръщенЪ

15.06.2019 | 11:04

Вратите от пластелин ли да са? Те са или метални, или дървени

Отговори
4 5

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?