Майка измисли гениален трик да откаже сина си от компютрите

Колко пъти сте мислили, че децата ви прекарват твърде много време пред телевизор, компютър или мобилен телефон? Вероятно много пъти. Особено, ако имате деца в училищна възраст, пише Блиц.

Но понякога е трудно да се ограничи времето, което прекарват, използвайки технологии, и децата не разбират защо това е вредно за тях.



Въпреки това една майка измисли гениална идея как да накара сина си да намали времето, прекарано зад екраните на мобилни телефони и други устройства, а снимките на детето скоро станаха вирусни.

Докато синът й спял, майката използвала сенки за очи, за да изрисува зоната около клепачите. Той се ужасил, когато се събудил, а майката обяснила на детето, че се появяват тъмни, плашещи кръгове, защото той използва твърде много технологии. Според твърдението й, тъмните кръгове щели да изчезнат, ако детето използва приспособленията до един час на ден.

Трикът е проработил, а много майки останали изумени.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
@ 4

@ 4

18.08.2019 | 16:54

Занимавате ни с глупости, а сте оградили местата за кретени и дебили с ограда, за да не можем да пишем под тях (за Сузанита и пр.) Днес е Успение на св. Йоан Рилски, къде да се изкажем?

Отговори
3 0

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?