Подай сигнал

Магазините в подлезите се запазват засега

Пловдив

от Валентина Йеремиева 469 прегледа 0

Магазините в подлезите се запазват засега

Търговските обекти в подлезите "Тримонциум" и "Аптека Марица" продължават да работят. Предложението на зам.-кмета Димитър Кацарски за премахването им беше отложено за следваща сесия, по настояване на Дани Каназирева от "Съюз за Пловдив" и заради протеста на самите търговци. Кацарски не дойде на сесията, кметът Иван Тотев - също.

Отложена беше и другото скандално предложение на Кацарски - за учредяване на безсрочно право на строеж над улица "Тодор Балина" в зоната между ул. "Волга" и "Ген. Данаил Николоаев". Собственикът има намерение да вдигне 5 -етажна сграда, а терасите да изнесе над улицата, при което се получава тунел. За 155 кв. метра право на строеж върху публична общинска собственост в центъра от Община Пловдив бяха предложили цена 30 615 лева. Допълнителното разглеждане на предложението също беше поискано от Каназирева заради юридически неясноти.

На снимката: Инж. Димитър Кацарски на една от сесиите на Общинския съвет

Коментари


ПЪРВИЯ КОМЕНТАТОР ТЪРСИ СМИСЪЛ .НЕ БЕ ЧОВЕК ТЕТЪРСЯТ ГЛПОСТИ И ПАРИ .....НИТО ИМ ПУКА ЗА ПОДЛЕЗА НИТО ИМ ПУКА ЗА НЕЩО...МОАБЕТ СИ ПРАВЯТ ДЕЙНОСТ ПУНТИРАТ ТА МАКАР И ГЛУПАВА...ЗА ЛУДО РАБОТИ ЗА ЛУДО НЕ СТОЙ..... ИМАШЕ ЕДНА АДВОКАТКА ОТ ГЕРБ КОЯТО КАЗВАШЕ НИЕ НЕ ВЗЕМАМЕ БОЛНИЧНИ ЗАРАДИ КВОРУМА....................ПОВЕЧЕ КАКВО ..ХОРА БЕЗ МОРАЛ БЕЗ ПРИНЦИПИ НАВЕДЕНИ ДО ЗЕМЯТА МИСИРИ...............

ТОЯ КАЦАРСКИ ЦЕЛИЯ КАПАН ОБСЕБИ И ГО ГЛЕДАМ ТУКА СЕ МОТА В КЪРШИЯКА ?! И ТОЙ ВЕЧЕ ПЕНСИОНЕР С БЕБЕНЦЕ В КОЛИЧКА АМА НЕЙ СИ .....ТЕ ТАРИКАТИТЕ ГО ПРАВЯТ ПО ДРУГ НАЧИН БУДАЛИТЕ ГИ ВРЪЗВАТ СЕКРЕТАРКИТЕ.... ДАЛИ НЕ Е РЕДНО ДА СЕ ОГЛЕДА ОБЕКТА МОЖЕ С БАТЕ РАЛЬО ДА СА СИ ПБЛЮЛИ В УСТАТА......

Смисълът на магазините в подлезите беше, да се предотврати пикаенето в тях по тъмна доба. Което си е факт там, където магазини няма. И да попитаме, защо Кацарски е още на свобода?