Любовен триъгълник в дъното на измамата на Мегз

Любовен триъгълник изплува покрай обвинението за застрахователна измама срещу дизайнерката Миглена Каканашева- Мегз. Днес съдът гледа мярката за неотклонение на бизнесмена Румен Рончев. В залата беше и съпругата на транспортния бос, която на въпрос какви са отношенията на мъжа ѝ с Мегз, отговори: „Тя му беше любовница, тъй да се каже“.

Последва и още един шокиращ момент около сагата. Съпругата Зорница съобщи, че Мегз обсебила семейните фирми, била се самонастанила в офиси и не допускала влизане там. За това били сезирани и разследващите органи. „Това е нейна схема от преди 3-4 месеца. Докато аз съм в ареста, тя се опитва да открадне бизнеса ми“, каза самият Рончев. Съпругата му потвърди,че имало прехвърляне на дялове от момента, в който Рончев бил вкаран зад решетките.

Само преди дни Мегз написа във Фейсбук: „Преди около 2 месеца мъжът ми ме покани да управлявам бизнеса му заедно с него. Някой друг път ще ви разказвам колко трудно решение беше това. Сега искам просто да уточня, че от около 8-9 месеца живея интензивно с проблемите на транспортния бизнес в България. А от 2 месеца отделям почти цялото си време там.“

По думите на Рончев Мегз влязла в офиса му, иска 51 % от фирмите му и се разпорежда с банковите му сметки.

Съдът реши да го остави с мярка за неотклонение „задържане под стража“. Срещу него е повдигнато обвинение за застрахователна измама. Обвинение има и срещу 33-годишния братовчед на Каканашева – Антон Лесов.

В края на септември 2018-а година Мегз обяви за откраднат джипа си марка „Мерцедес G 350“. Джипът е лизингов. Дизайнерката обаче не плащала вноските, защото имала финансови затруднения. После возилото било обявено за откраднато. така се започнало и разследването за имама. В сряда Мегз беше освободена с гаранция от 10 хил. лв.

Източник: tribune.bg

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?