Любовен хороскоп: Ето каква тръпка ви очаква през лятото

Любовта е най-загадъчната и непредсказуема страна на живота. И ако се чудите какво ви очаква през лятото, е добре да знаете, че летните месеци обещават да бъдат горещи във всеки един смисъл. 2019 година преминава под знака на Сатурн в Козирог. Астролозите смятат такава комбинация за най-успешната за всички зодиакални двойки.

Това лято ще е най-подходящото време да забравите за известно време за проблемите, да спрете да се притеснявате за бъдещето и да се радвате на живота тук и сега, пише "Блиц". Поне така обещават звездите.

Овен
С настъпването на лятото пролетното мрачно настроение и уморителната скука най-накрая ще свършат. Представителите на този зодиакален знак, които имат партньор до себе си, е добре да анализират внимателно конфликтните ситуации от миналото и те няма да се върнат повече в живота ви. Обещайте си да се подкрепяте взаимно.

Телец
След свръхактивната пролет ви се иска повече спокойствие. Звездите подкрепят настроението ви и ви съветват да се отдадете на тиха семейна почивка. Нещо повече, през август ситуацията може да се промени и няма да имате възможност да се отпуснете в компанията на семейството си. За Телците, които планират да създадат семейство, е време да вдигнат сватба. Бракът, сключен това лято, обещава да бъде силен и много траен.

 
 Близнаци
Не стойте на едно място, пътувайте повече! Звездите ви предвещават красиви романтични срещи, една от които ще прерасне в сериозна и дълготрайна връзка. Семейните Близнаци ще се радват на ренесанс в отношенията си. Съвместно пътуване, приятни изненади, подаръци, нежни думи и комплименти ще върнат предишната страст и ще укрепят връзката с партньора ви.

Рак
Очарователните по природата Раци това лято ще бъдат в центъра на вниманието на противоположния пол. Много комплименти, неочаквани подаръци, предложение за брак... Всичко е възможно! Препоръчителните месеци за сватба са юни и юли. Бездетните семейни двойки пък е време да помислят за наследник. Месеците юни и юли обещават силно и здраво потомство.

Лъв
Вниманието на Лъвовете е насочено към бизнеса, но това няма да попречи на романтичните им увлечения. Поради липса на време, най-вероятно, ще се впуснат в любовно приключение в офиса. Въпреки че ще бъде емоционално ярко, то няма да продължи дълго време.

Дева
Улисани в битовите проблеми, напрегнатата работа и устремени към целите си, сякаш не ви е останало свободно пространство и време за връзки. Затова се постарайте да структурирате живота си по такъв начин, че през лятото любимият ви човек да заема значителна част в него. В противен случай ви чакат сериозни проблеми, които могат да доведат до раздяла.

Има голяма вероятност през лятото самотните Деви най-накрая да срещнат своята половинка. За да може това да се случи, пътувайте и общувайте повече.

Везни
Везните, които имат партньор до себе си, ще трябва да съберат цялата си воля и да държат емоциите си под контрол. С неприятностите ще се справите, като използвате интуицията и търпението си. Ако успеете да запазите равновесие, лятото ще ви възнагради за проявената твърдост. Юли и август ще бъдат изпълнени с интересни пътувания и срещи, атрактивни оферти и подаръци на съдбата.

Скорпион
Любовната връзка, която сте започнали през този месец, може да прерасне в здрав съюз. Обект на вниманието ви ще стане човек, когото познавате много добре. Съвсем по друг начин стоят нещата при семейните Скорпиони. Лятото няма да им донесе никаква романтика. Чака ги само работа, битовизми и малки финансови проблеми.

Поискайте помощ от приятели или близки роднини, отделете време, за да излезете с децата, да отидете на кино или на пикник сред природата. Емоционалното разтоварване ще облекчи натиска, който ви оказват проблемите.

Стрелец
Кардинални промени ще изпълнят живота на Стрелците с ярки цветове. Вероятността за съдбоносно запознанство е по-голяма от всякога. Възползвайте се от шанса и се потопете в морето от приятни емоции. Семейните представители на този зодиакален знак е препоръчително да бъдат искрени и открити към промяна, която ще се случи в периода от 15 юни до 22 август.

Козирог
Юни ще бъде белязан от познанство, което ще изглежда като временно увлечение. Но не бързайте със заключения, защото може би точно този човек е вашата Съдба.

На семейните Козирози ще им се прииска да освежат чувствата в двойката. Забавните мероприятия и кратките интересни пътувания, по време на които ще се срещнете със стари приятели, ще ви помогнат много за това.

Водолей
Юни и юли се очертават като емоционално труден период. Да оцелеете ще ви помогне желанието да се грижите за своята половинка. Опитайте се да разнообразите интимната сфера, да общувате повече, да си почивате - през август страстите ще утихнат и животът отново ще влезе в своето русло.

Риби
Пикът на сексуалната ви привлекателност ще бъде през месец юли. Но и през останалите два месеца няма да ви липсват романтика и победи на любовния фронт. Въпреки това бъдете много внимателни: има голяма вероятност да станете жертва на клюки от завистливи хора. Семейните Риби да се готвят за дългоочакваното съвместно пътуване за почивка и увеличаване на приходите.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?