Любов и финансови придобивки за тези четири зодии

Овен- Този вторник ще ви дари с, така жадуваното спокойствие. Запазете това спокойствие поне до ранните часове на следобяда. Най-добре откажете покана за парти.

Телец- Този вторник ще се справите с предизвикателствата на деня с помощта на приятели. Хубаво е да върнете жеста и да ударите едно рамо и на тези, които са ви помогнали. Обърнете повече внимание на децата и им разкажете някоя случка от вашето детство.

Близнаци- Този вторник имате всички шансове пред вас да се открие възможност за допълнителни доходи, или израстване на работното място. Не го отхвърляйте веднага с лека ръка. Може да се окаже златна мина. Имате достатъчно време и ресурси, за да опитате.

Рак- Този вторник може да започне прекалено емоционално, дори за вас, но в края на деня добра новина ще ви ободри и ще забравите за ядовете си. Не взимайте прибързани решения и се консултирайте преди това с ваш верен приятел.

Лъв- Този вторник ще започне обещаващо, но хубавите неща стават бавно. Ще трябва да положите усилия, за да се получи това което искате. Хубаво е да си зададете и въпроса дали действително искате точно това.

Дева -Този вторник е много важно да внимавате на кого правите услуга. Може да се опитат да ви манипулират ваши близки. Ако положението стане нетърпимо си купете подарък, това ще ви разведри.

Везни- Този вторник ще имате възможност да разгърнете талантите си. Сега можете да аранжирате, променяте и рискувате, защото само от вас зависи как ще изглежда новото ви Аз. Бъдете смели и не се срамувайте от това, което сте.

Скорпион -Този вторник е добър момент да обедините усилия с някой, който да ви помогне да откриете себе си, и да разкриете пълния си потенциал за развитие. Самотния играч не винаги е победител. Няма нищо лошо в това да потърсите нечие рамо, на което да поплачете, но без да прекалявате.

Стрелец- Този вторник е добре да бъдете внимателни във всичко, и въпреки това ще се намери някой, който да ви укори за нещо. Не го приемайте толкова на сериозно и вдигнете горе глава. Денят е подходящ за изпращане на писма, в които може да споделите по-лични неща.

Козирог- Този вторник обърнете внимание на любовта на живота ви и тя ще ви възнагради. Знайте, че само любовта може да ви зареди положително. Нужно е само да се вслушате в желанието на партньора си. Децата може да ви поднесат изненадата, оценете усилията им.

Водолей-Този вторник може да имате своите съмнения относно това кои са хората, с които да направите важна крачка напред. Трябва да се мобилизирате и да не се предавате ако и тези около вас имат същите колебания. Приемете го като знак и не унивайте.

Риби- Този вторник е просто задължително да сте в добро настроение. Усмивката ви ще бъде най-добрият ви аксесоар и в никакъв случай не го сваляйте от себе си. Очаква ви приятна изненада към края на деня.


Източник: Actualno.com

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?