Подай сигнал

Любопитни подробности за кипъреца, прегазил мъж в Болярино

Регион

от Мария Петрова 3170 прегледа 0

Любопитни подробности за кипъреца, прегазил мъж в Болярино

Димитракис Пириллис живее в България близо 20 години. След като пристига от Кипър, печели на търг бившия стопански двор в Болярино и постепенно го превръща в модерна кравеферма. Купува и наема земя в околностите на селото с цел приготвяне фураж за животните.

През годините инвестира в стари и изоставени къщи в селото, ремонтира ги и настанява в тях работниците си от фермата. Наскоро имаше идея да купи и пусне в действие старата хлебарна, която отдавна не работи.

Дали като чужденец или преуспяващ човек, той непрекъснато е в полезрението на крадци. Във фермата му неведнъж е имало кражби, а от жалбите му до полицията не е видял полза. Преди 3 години бе подпален домът му, който изгоря до основи и той се принуди да живее във фермата. При пожара освен покъщнината и документите му, изгоряха и няколко тона семена за посев за хиляди лева.

Коментари


Това е резултата от кривата демокрация - крадливи преватизатори /ки/ и предтъпни цигани дерибействат, а потърпевшите в затвора. Кой ще защити населението в Бол .... и т.н. как се живее в ежеднивен тормоз? Тезе хора едва успяват да плеживяват от месец до месец каво ли да отстравяван постоянно щетите след циганите. Крайно вриме е да се направят лагири както за мигрантите, но сами да си поддържат чистотата, жилищата и симействата. От малките до най- старите да се ограмотяват и учат на труд. А и въобще за неграмотните да се въведе трудова повинност с цел придобиване на някаква квалификация и навици към труд. За престъпили/отнели чужда собтвеност - тажък физически труд за да видят как роботим ние простосмъртните българи. Ако това продължава останариге българи или ще са мигрироли или ще са в затвора след самозащита. Горкия човек ! Цял ден да се пребиваш от работа, да си плащаш данъците, създаваш работни места и се грижиш за ротниците си, да си коректен гражданин и добър съселянин и в резялтат от закони защитаващи престъпниците да отидеш в затвора. Чуйте гласа на съселяните, още повече, че този цигъншн е пресякъл пътя му. Ами ако човека не беше с автомобил? Да - кравите ще са отвлечени, той убит и какво ли още не. Вече бил обиран, подпалван !!!????? Това е картина днес тук - утре там !

ДО от пловдивчани 13.05.2019 | 13:29 - само да Ви попитам, какво да правим тогава с ония, окрали вложените спестявания на родителите ни 1996-1997 г.? Става въпрос за милиарди, а не за бала люцерна! Очаквам с нетърпение отговора Ви!

Сега ще лежи..то и в Щатите така си мислеха някой, влизат ти в къщи и гърмиш на месо, но после лежат по 50 години...не става така, драги каубойци

по добре не може да се каже

Който влиза в чужд имот и краде това го чака