Луди пари през 2019-а за представителите на тези зодии

За новата година звездите са ни подготвили финансово благополучие. Жълтата земна свиня, която е стопанката на 2019 година, ще подкрепи всяко едно ваше начинание. Тя никога не стои на едно място и ще изисква от вас подобна енергия и ентусиазъм. 

Справедливата и мъдра свиня ще ви помогне да насочите способностите си в правилното русло, но само ако сте честни и самоотвержени. Ако планирате да започнете бизнес или да сключите печеливши сделки, можете смело да подготвяте всичко, тъй като следващата година ще ви донесе големи финансови облаги.

Не всички обаче ще имат късмета да забогатеят лесно и на някои ще им се наложи да положат доста усилия, за да постигнат набелязаните цели.

Нека разберем заедно представителите на кои зодии могат смело да рискуват, защото късметът в бизнеса със сигурност ще ги застигне и кои ще трябва да се вслушат добре в интуицията си, преди да направят решаващата крачка, за да не вложат парите си в съмнителни сделки. 

Овен

2019 година започва без особени парични потоци към вашата сметка, но това не бива да ви разстройва! В края на пролетта пред вас ще се появи прекрасна възможност да вложите парите си в много печелившо предложение. Най-важното е да не изтървете момента! 

Телец

Използвайте добре развитата си интуиция при разработването на нови проекти. Проверявайте много добре всички документи, които сте подписали, защото има вероятност някой от партньорите ви да иска да ви измами. 

 

Близнаци

Време е да извадите спестяванията си и да ги вкарате в употреба. През 2019 г. вашите бизнес идеи могат да се реализират благодарение на правилно подготвения ви план за действие и квалифицираните ви помощници. 

 

Рак

Станете от дивана и започнете да действате! Не губите нищо, което нямате. През 2019 г. не е много желателно да теглите кредит. Нужно е да ограничите разходите си, докато не се научите да изкарвате достатъчно пари, с които да покривате нуждите си, без да задлъжнявате!

Лъв

2019 година ще бъде много по-стабилна във финансов план. Все пак не бива да се залъгвате, че парите ще се изсипят като дъжд над главата ви. Ако работите здраво и в екип, финансите ви със сигурност ще се умножат. 

 

Дева

Финансовият ви успех през следващата година ще зависи единствено и само от вашите действия. Постарайте се още в началото й да си изясните всичко и да вложите парите си в проверени проекти. Не отказвайте помощ и съвети, но крайното решение трябва да бъде изцяло ваше. 

Везни

2019 година ще ви помогне да превърнете всичките си мечти в реалност. Всеки разумен риск ще бъде оправдан и възнаграден. Не се страхувайте от идеите си. Те ще ви помогнат да сключите изгодни сделки. Това е вашият шанс да забогатеете! 

Скорпион

Увереност в действията - това е вашият девиз за новата година. Не е нужно да се целите в милиони, но ако поставите пред себе си напълно реални цели, има голяма вероятност да ги изпълните.

Стрелец 

Не допускайте стари грешки и не се доверявайте на хора, които вече са ви измамили. Парите не оправдават предателствата. Разчитайте само на себе си и ще можете да си върнете изгубените средства. 

 

Козирог

Вашето трудолюбие, комбинирано със съдбата, ще ви зарадват с неочаквани плодове. Новата година ви е подготвила много финансови изненади. Не спестявайте парите си за черни дни, а им дайте възможност да започнат да работят за вас!

Водолей

Не прехвърляйте на другите нещата, които трябва да свършите сами, защото рискувате да загубите парите си. Не мързелувайте. Никой няма да свърши работата ви по-добре от вас самия. Краят на годината ще ви донесе желаните финансови резултати. 

Риби 

Личният ви живот ще оказва голямо влияние на финансовите ви успехи. Начертайте ясна разграничителна линия между семейството и бизнеса и не бъркайте двете понятия. Не си позволявайте разточителство, защото накрая можете да се окажете с празни джобове! 

Източник: jenata.blitz.bg

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?