Луд късмет и супер печалба за 4 зодии днес

Овен

Днес развитието на вашите отношения с любимия човек зависят от търпението и такта ви. Ако по-рано не сте намирали общ език с децата или родителите си, сега могат да възникнат напълно доверителни отношения. Отидете с близките си на театър, концерт, посетете изложби или спортувайте. Препоръчва ви се участие в благотворителни акции.

Телец

Задачата, стояща пред вас е да намерите нужния баланс между сърцето и разума. Подвижни и весели, предпочитате да се намирате в центъра на вниманието, да си играете с деца и с любимите домашни животни. Днес предпочитате почивката в тесен и надежден кръг. При стиснатите Телци е възможен „пристъп“ на прекомерна щедрост. Съдбата обаче ще им се отблагодари и е възможно да спечелят голяма сума.

Близнаци

Може да станете доброволна жертва в сърдечните дела, способни сте на всичко, стига да заслужите любовта на скъпия ви човек. В семейството е възможна липса на взаимно разбиране. Вашата непоследователност и неочаквано поведение могат да объркат близките ви. Прекарайте деня си извън дома, но избягвайте рисковите ситуации. Те могат да ви донесат голяма печалба, но и голяма загуба.

Рак

Днес сте подозрителни към клетвите и уверенията на своя избраник, затова ви е трудно да стигнете до съглашение. В семейството си сте педантични и се заяждате за дреболии с домашните си. Днес е трудно да ви разубедят. Присъствието на други хора в дома може да разреди възникналото напрежение.

Лъв

Лъвовете не могат дълго да живеят в самота и могат днес да си намерят нова другарка в живота. В семейните отношения е възможен мир и покой. Днес сте разположени да поканите своя избраник в най-скъпия ресторант, на най-престижните концерти и презентации.

Дева

Днес е възможно ново запознанство, което да ви позволи да погледнете на света от друга гледна точка. Вероятен конфликт се разрешава бързо във ваша полза, ако се избавите от предвзетостта в оценката на постъпките на близките ви хора. Желанието мигновено да превъзпитате човек може да доведе до озлобяване и дълбока криза в отношенията. Много Деви през този ден се отдават на удоволствия.

Везни

Приемайте спокойно всичко, което се случва в любовните отношения. Полезно е да измените малко начина си на живот. Бъдете по-меки и по-тихи, прекарайте деня си без ненужно суетене и безпокойство. Избягвайте общуването с шумни хора. Използвайте благоприятните тенденции на седмицата за реализиране на творческия си потенциал. А това може да ви донесе голям късмет.

Скорпион

Любовната ви връзка може да се изрази кратко и ясно по следния начин: “По отделно е скучно, заедно е тясно“. Вие, като двама темпераментни човека, като че ли скучаете един без друг, но да съществувате заедно също е невъзможно. Днес сте много взискателни към приятелите си и няма да им простите обидите. През първата половина на деня се намирате в центъра на вниманието.Това в голяма степен удовлетворява вашето самолюбие. Днес може да почувствате поддръжката на покровители.

Стрелец

Чрез сблъскването с незначителни трудности по пътя към щастието само прибавяте вътрешна увереност в себе си, а също и решителност, което ви позволява да ги преодолеете с лекота. Днес съумявате да създадете атмосферата на топлина, радост и спокойствие, проявявате топлота и грижи към своите близки. Различни пътувания могат да се окажат интересни и да ви донесат изгода и много късмет.

Козирог

Препоръчва ви се да се стремите към по-трайни отношения и да не губите времето си за еднодневни познанства. Може да ви се наложи да откажете покана за гости или за дискотека. В момента за вас са важни семейните проблеми. Ако ви предстои далечно пътуване, върху вас пада цялата дейност по организирането.

Водолей

Нови избраници обединяват усилията си с вас към размисъл и пъргавина на въображението. В семейството е възможно интелектуално сътрудничество и съвместно участие в културни проекти. Този ден се характеризира с пътувания, маса интересни и важни срещи и контакти. Потокът от хора и впечатления няма да ви остави нито минута свободни. Не пилейте средствата си.

Риби

Причината за скарване между влюбените може да бъде заетост в работата или появяването на съперник. Възможно е да се сблъскате с огорчения и конфликти, свързани с роднини. Вероятни са усложнения в отношенията между родители и деца. Не си струва да се поддавате на изкушения, празни развлечения, авантюри и риск. Хората повече взимат от вас, отколкото ви дават.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?