Лоши новини за дъщерята на Юлиан Вергов

17-годишната девойка с потрошена ръка

Нелеп инцидент с дъщерята на Юлиан Вергов помрачи безгрижната му лятна ваканция. 17-годишната Алина наскоро счупила сериозно ръката си след падане от скейтборд и изкарала за пореден път акъла на родителите си.

При злополуката пострадал и единият ѝ крак. Травмите били сериозни и нямало как Алина да се размине с лекарската помощ. В момента ръката ѝ била стегната в шина, с която трябвало да стои няколко седмици, докато костта зарасне правилно. После щяла да ѝ бъде назначена и физиотерапия. Ежедневно дъщерята на актьора ходела по медицински кабинети. Минавала рентгени, скенери и всевъзможни прегледи, а по болниците я придружавала майка ѝ Ирина, защото баща ѝ, макар да изигра брилянтно ролята на хирурга доц. Виктор Банков в „Откраднат живот“, изтръпвал от мириса на кръв и реални лекарски сцени.

Наследничката на секссимвола на родното кино вече неколкократно е докарвала родителите си до нервни кризи. Неотдавна в интервю за Ива Софиянска Алина призна, че вече е чупила лявата си ръка 5 пъти, дясната – 3, и десния си крак – още 2. Всичките ѝ злополуки са заради увлеченията ѝ по скейтборда и сноуборда. И по двете я запалил баща ѝ, който също е изявена екстремна натура. Освен че споделя хобитата на дъщеря си, актьорът кара сърф и пистови мотори, по които пък фитила му запали колегата му Владо Карамазов.

Самият Вергов е разказвал, че по тялото му вече няма част, която да не е чупена поне по веднъж. Не всичките му травми обаче са вследствие на хобитата му на ръба, а и заради буйния му нрав. Известно е, че звездата на „Откраднат живот“ често си изпуска нервите и налита директно на бой. Последният див балкански екшън, който актьорът спретна, бе в навечерието на Коледа преди 2 години.

Тогава Вергов раздаде щедро крошета на автоджамбазин, опитал се да открадне автомобила му в празничната вечер. „Не ме е страх да скачам на бой и това е най-голямата ми сила срещу опонент, защото има силни хора, но плашливи. Излизал съм с голи ръце да се бия на магистралата и с две варненски мутри, които изскочиха от джипа си заедно с бухалки и пак аз ги надвих“, разказва лошото момче на театъра.''

 

 

Източник: ретро

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?