Подай сигнал

Лоша новина за семейството на Димитър Рачков

Лайфстайл

от Екип Марица 56751 прегледа 0

Настанаха лоши времена за семейството на тв водещият Димитър Рачков. На съд за държане и разпространение на забранени субстанции отива брат му Петър Рачков.

Това съобщиха от Окръжната прокуратура в Бургас. Петър е привлечен като обвиняем миналата седмица, след края на разследването. Според материалите по делото дрогата, открита у Рачков, е предназначена за продажба, а самият той е сочен за дилър, за което може да отнесе от 2 до 8 години затвор, ако бъде признат за виновен, пише „България Днес“.

Петър Рачков ще трябва да плаща и солена глоба – от 5 до 20 хиляди лева. Очаква се процесът да започне до месец – след като бъде внесен обвинителен акт.

В момента Петър Рачков е на свобода срещу „подписка“. Той е арестуван последно април миналата година. При изненадващ обиск в дома му ченгетата откриват четири пакетчета, пълно с равно количество амфетамини. Иззети са още наркотици, натъпкани из колата, както и течности в пластмасови бутилки, електронна везна и термометър.

Освен с дрога Петър Рачков има и други регистрации в досието си. През 2014 година е задържан заедно с 20-годипния Виктор Вучев за притежание на фалшиви долари.

Коментари


Д.Рачков няма никаква вина,той си изкарва парите с честен труд и едва ли му е до глупостите на брат му!Той Петър и без това с друго не е ставал известен....

И какво сега.За наркопласира дарения ли да събираме за това че е брат хилещият се като пикаеща краваД.Рачков.

Ей МАРИЦА! НЕ ОСТАВИХТЕ, ТОВА МОМЧЕ НАМИРА!? ЕЙ!!! КАКВО КАТО СА ХВАНАЛИ БРАТ МУ?! ПУКА МУ НА НЕГО НА "ПУНТА МАРАТА" МН А БОРИСОВ? АЙДЕ, СТИГА ВЕЧЕ!....